slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Czerwiec 2010 Po wielu dyskusjach nie tylko na zlotach i spotkaniach z morszczakami w Trójmieście zawsze pojawiał się temat że może to śmieszne ale nad morzem nie ma gdzie kupić fajnych zwierzątek dlatego bardzo mi się spodobał pomysł Marka czyli Bigwalker-a, okazało się dzisiaj że wraca z Niemiec i taszczy ok 120 korali i troszkę rybek. Może coś się zmieni na plus w Trójmieście :spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Czerwiec 2010 Niech Marek wkońcu poda "oficjalny" adres strony :spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Czerwiec 2010 Niech Marek wkońcu poda "oficjalny" adres strony :spiteful: A czy myślisz że strona jest najważniejsza ? Sklep w Trójmieście też ma stronę i coś można kupić w tym roku ? To jest po prostu żenada ale oczywiście to tylko moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 to znaczy w poniedziałek będzie taszczył te korale chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 Napisalem juz dawno temu PW do Bigwalker-a i 0 odzewu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 Mariusz nie dostałem od Ciebie żadnej wiiadomości:sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 a co się dzieje z Reefshopem - nie sprawdzają już korali ? co do Marka - to również czekam :spiteful: (PW) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 never ending story :dance3: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 Cała nadzieja w Tobie marku :dance3: Sławku żę oni mają strone ale nic nie mają to nie znaczy że historia się powturzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 no to czekamy na jakieś fotki z nowej dostawy :dance3: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 no to czekamy na jakieś fotki z nowej dostawy :smile:PozdrT A myślisz że jest coś jeszcze do fotografowania :dance3: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 A myślisz że jest coś jeszcze do fotografowania :dance3: znając życie to byłeś dziś u Marka i co ładniejsze to przebrane :smile: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 Byłem ale się spóźniłem :dance3: nowa dostawa za kilka dni i to mi się podoba raz na tydzień czy dwa a nie raz na kilka miesięcy :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 no nie w dzień już wszystko rozdrapane :dance3: Marek musi zainwestowac w furę wtedy to będzie dostawa hihihi :smile: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 Z tego co wiem to furmankę już ma :dance3: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Lipiec 2010 Heja, właśnie przemknął przez Nowogard transporcik korali. Za kilka godzinek będzie w trójmieście. Marek wiezie chyba z tonę korali i ryb , żart, ale koralowce w super kolorach. Tak że łapac bo towar gorący . Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Lipiec 2010 Faktycznie towar No 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Lipiec 2010 braliście coś pochwalcie się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach