juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Czerwiec 2010 czy ktoś wie jaki ma zapach k balance strong? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Czerwiec 2010 Przd chwilką wąchałem , bardzo lekko octem zanosi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Czerwiec 2010 Prawie wszystkie preparaty KZ maja taki sam zapach , wyjatek to zeobak , AAHC i vitalizer. Widocznie substancja konserwujaca nadaje ten zapach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 ale mój k-balance nic nie pachnie,świeżo otworzyłem,tym bardziej octem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 jeszcze ktos wąchał może? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 Przed chwila wąchałem swój k-balance i nie czuje nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 o to dobrze bo już myślałem że mam nie k-balance strong, tylko light:lol: ha ha ha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach