Skocz do zawartości
chodi

Ciezkie relacje damsko-meskie przy akwarium :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Pewnie sie zona wkurzy, gdy sie dowie, ze opublikowalem kawalek jej archiwum, ale nie moge sie poprostu oprzec :-):-)

W tym tygodniu pracowalem w nocy wiec wieczorami rozmawialem z zona na gg. Jako, ze nazbieralo sie kilka zadan do wykonania w akwarium, ktore z racji wymaganego czasu kolidowaly z jej weekendowymi planami, zaproponowalem, ze i tak dzialam teraz w trybie nocnym to bede sobie grzebal przy akwarium w nocy :-) otrzymalem taka oto odpowiedz :

misiek

23:03:56

Nie no. Chcialem sie juz jutro wziac za te instalacje nieszczesne.

23:03:59

Powinno sie udac

marzena

23:05:10

przysiegam ci na wszytko ze jezeli ja pojde spac a ty bedziesz siedzial przez wszytkie noce przy akwa to caly tydzien sam sobie robisz kawe wieczorem i kanapki do pracy i szlaban na sex do konca miesiaca

:):lol:

Tez panowie macie takie akcje ze swoimi zonami ? :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaaha :lol:

moja się czasem obraża jak się za długo na gg i gadam o akwa albo na forum, ale do akwarium jest nastawiona raczej pozytywnie :) Ale o szlabanie na sex nigdy nie wspominała :)

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:))) Moja co prawda przyszła żona, z którą pomieszkuje większość tygodnia ma u siebie moje akwarium :) Uwielbia karmić korale i ryby, sama codziennie leje ballinga. No i w planach mamy 500l ja wybieram sprzęt, a Ona życie :DDD

jak cokolwiek się dzieje mam telefon :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodi ! nie napisałeś co wybrałeś ! grzebanie w akwarium czy grzebanie... znaczy sex ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiflu - tez mi pytanie :-) seks mam codziennie a wolny weekend raz w tygodniu ;p;p;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre...uśmiałem się :)

Z moją żona już dała sobie spokój,mało tego udało mi się wynegocjować zezwolenie na zajęcie kolejnego pomieszczenia na akwaria :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuu będzie coś więcej niż ostatnio? czy mówisz o szczepkowni ? :)

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lukasz badz "trwardym a nie mientkim" Do konca miesiaca to tylko dwa tygodnie celibatu, rob akwarium. Jak akwarium umiesz zrobic to kanapek do pracy nie przygotujesz?

Ja to mialem takie akcje ze walizki musialem wyciagac, ale nie z przymusu tylko dla postrachu. Foch z przytupem czy szantazyk. Ale mi to problem spac na sofie. Ciagly kontakt za akwarium. Na wprost telewizor, na lewo kibelek, na prawo kuchnia gdzie jadlo i browar, wyjscie na ogrod na fajeczke od czasu do czasu. Coz mozna chciec wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale macie problemy:biggrin: aha, to pierwsze żony?:) Ułożenie sobie stosunków akwa - żona to kwestia rzeczowych argumentów i mała zemsta od czasu do czasu:dance3: Ostatnio jakoś wracam z pracy i pytam żonki

- Włączyłaś wiatrak na bagnie?

- Jaki wiatrak???

Więc na drugi dzień na wracając z pracy

- Wyjąłeś pranie z pralki?

- Jakie pranie???:D

Teraz już włacza jak ciepły dzień się zapowiada:smile: moim zdaniem zawsze zamiast się kłócić, warto działac. Niedawno mieliśmy taką akcję w łazience, mamy taką szafkę nad kibelkiem, w ktęrej moja żona trzyma jakieś kosmetyki i inne maziwa i zawsze jak wychodziła do pracy rano to po zabiegach upiększających zostawiała tą szafkę otwartą, a ja wstając zamroczony rano, jak schylałem się żeby podnieść deskę to samym srodkiem czoła nadziewałem się na te pieprzeone drzwiczki:rolleyes: i tak parę razy. Powiedziałem raz żeby zamykała szafkę, powiedziałem drugi raz, trzeci raz już nie mówiłem, wziąłem śrubokręt i wykręciłem te drzwiczki, po kilku dniach próśb, sama je przykręciła i teraz już zamyka:dance3:

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobiety nigdy nie rozumieją niczego co sprawia nam przyjemność a nie jest z nimi związane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi