Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Waldek chyba będę musiał wpaść do Ciebie z kolejną wizytacją !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 a no tak,małe skalarki już są,tylko muszą troszkę podrosnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 a no tak,małe skalarki już są,tylko muszą troszkę podrosnąć No to super!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 mój Piotruś,tak dla odmiany http://aqua-reef.pl/attachment.php?attachmentid=3559&stc=1&d=1277464688 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Korale jak korale, ale Piotruś... mega słodziak. Też akwarysta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Heheheh a Piotruś z importu , czy własna hodowla ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 to jest kotka:biggrin: ale jakoś tak nazwałem ją Piotruś:sad: nie za bardzo interesuje się akwarium,ale 2 razy uratowała babce życie,Piotruś stał nad babką i miałczał ja się obudziłem i wrzuciłem babkę do akwarium i tak 2 razy gdyby nie Piotruś babka do rana byłaby sucha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 No no jaka dzielna kocica. :sad: Moja kotka kocha akwarium, ma ustawione krzesło przed nim i spędza tam sporo czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach