zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 No Seb czekam z niecierpliwościa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2010 No i gdzie obiecane fotki?? no gdzie... PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2010 ewidentna olewka forumowiczów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efendi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2010 zgadzam sie z przedmówcą.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2010 Oj chłopaki, jaki ja dziś miałem dzień... Nikt by nie pozazdrościł ale jutro ogarnę. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Foty porobione, oglądam i tnę, wkleję jak skończę. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 czekam hihihi tylko nie koloruj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Tez czekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Damian, nawet gdybym chciał, to nie umiem tylko przycinam, zreszta wszystko jest w Exifie, czy jak to tam się nazywa. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Kurde:sad: dużo tego:rolleyes: tak na zachętę: Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Hehe:smile: wiedziełaem że nikt do tej godziny nie wysiedzi:dance3: no to jadziem:cool: Tak wygląda pierwszy baniak na Bagnie, łącznie z szubienicą do powieszenia lampy, którą z Tomkiem popełniliśmy ostatnio tak sump tak stacja uzdatniania wody obiecane fotki dla Żako:smile: połamałem to na 10 kawałków, to największe, fajnie widać jak pod oświetleniem t5 korale nie bujają do góry, tylko rosną w krzaczek ta acra dwa miesiące temu była płaskim plackiem z kilkoma półcentymetrowymi kikutami, a dziś już uradziła kilkoro dzieci, które samodzielnie dobrze sobie radzą takie właśnie dość gadania, po prostu wkleję fotki, jeśli będziecie chcieli o jakąś zapytać, czy o cokolwiek to śmiało:good: druga porcja jutro, bo spać mi się chce, a i tak nikt nie ogląda:biggrin: Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 A jednak ktoś wytrwał . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Nie Ty jedyny Fajnie to wygląda i zazdroszczę jak diabli! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybsonik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 dawaj następne foty:good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Czerwiec 2010 Wyglądają super Ciekawość zaspokojona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Czerwiec 2010 Ocelocik, korale jeszcze fajnie nie wyglądają, nie tak jak bym chciał, ale grunt że to zamierzone, a raczej spodziewane, więc nie ma problemu:) A czasu mam dużo przed sobą więc się nie martwię. Fajne jest to że Bagno to osobne pomieszczenie, gdzie mi nikt nie łazi, nie truje i mam święty spokój Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Czerwiec 2010 ta szubienica to nawet wygląda, jednak nie ma jak to oko inżyniera i nawet lampa prosto wisi PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Czerwiec 2010 Piekne korale, nawet zwykla montipora digitata robi wrazenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach