Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Jednak seb nie wytrzymal i przyjechal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2010 Seb dasz rade! Zazdroszcze wam. A sie uzalalem ze mi urlop skasowali. A teraz wy tam ognisko piweczko a ja siedze z rozbitym ryjem, noga do remontu. Bawcie sie dobrze. Seb mam nadzieje ze szybko cos znajdziesz. P.S. Jak mozna kogos wyrzycicc spracy w trybie natychmiastowym? Czegos takiego nigdzie nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2010 P.S. Jak mozna kogos wyrzycicc spracy w trybie natychmiastowym?Czegos takiego nigdzie nie ma. Hmmm.. za pobicie szefa ? :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Troszkę na początek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 no to moja paczka i moje ulubione PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Na pierwszym zdjęciu jak mniemam to są te kozy co seb na nocke sobie ściągną ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 a ja myslalem że to Tomek z Basią hihihi , a na ostatniej fotce Sebastain jak na koncercie metallici :good: i jego fanki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 dokładnie to te kozy PozdrT P.S. daimen masz przechlapane u Basi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Widzę że jest czego żałować ! i seb też dotarł ! pozdrawiam eeh że też nie mogłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 No to .... pyk Czadu !!!!! Pozdrawiam wszystkich …. Właśnie zreanimowałem laptopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Zdjęcia nie widać aie muszę stwierdzić że jesteś No1 z Wadowic :good: zapraszamy częściej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Dzięki Sławku ! było petarda tzn jest bo ja tu jeszcze siedzę Jakoś nie mogę się wyrwać A co do zdjęcia to może dobrze że nie widać pozdrawiam Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Widać widać, tylko trzeba kliknąć a przy okazji wyskakuje kilka fotek jakiegoś baniaka, ciekawe kogo to? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Mi też nie bangla ta fota... No toooo... Pyk Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Mnie tam kozy wyskakują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 to moze teraz Autor: januszd PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Faktycznie, kozy nie widzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Było grubo:)....dzięki wszystkim za super zabawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach