Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Nie zalało mnie Sławku, bo tu o dziwo ładna pogoda jest. Wizzair potwierdził moją rezerwację i jeżeli znowu jakiś wulkan nie wybuchnie, to widzimy się w piątek:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Nie zalało mnie Sławku, bo tu o dziwo ładna pogoda jest. Wizzair potwierdził moją rezerwację i jeżeli znowu jakiś wulkan nie wybuchnie, to widzimy się w piątek:biggrin: Ale cytrynówkę masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Pewnie ze będzie miał...ale Crab śpi u mnie i do piątku pewnie nic nie zostaniw:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 A nie mówiłwm Ci że też śpię u Ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 o to super ,będziemy mieli rozgrzewkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 o to super ,będziemy mieli rozgrzewkę. A co na to żona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 żebyście dali radę tylko na zlot dotrzeć PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 I pościel trzeba wziąć.Pozdrawiam seb ? Niech wszyscy zadzwonią, ja dzwoniłem i powiedzieli mi że w moim domku jest: pościel, lodówka, telewizor, czajnik itd Pozdrawiam ps. Teraz dzwoniłem i okazuje się że ognisko można zamówić koszt 50 zł zamówiłem na piątek wieczorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Chłopaki chyba wykrakałem z tym wulkanem... warunki pogodowe nie są sprzyjające i samolot, którym powinienem lecieć z Bergen jeszcze nie wyleciał z Polski:no: Zaraz jadę na lotnisko się więcej dowiedzieć, mój przylot stoi pod znakiem zapytania. P.S. Walker odezwę się jak tylko coś będę wiedział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Crab22 dotarł do Polski śedzi teraz u fryzjera Ja zaraz też się zbieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Byłem rano w ośrodku, jest pościel, nie trzeba nic zabierać. A z innej beczki to nas nie będzie... Walker mnie wytłumaczy... Przepraszam... Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 załamałeś mnie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Tomciu... Właśnie po raz pierwszy w życiu zostałem wylany z pracy... Tak z przytupem, na zbity pysk... I zwyczajnie nie stać mnie, nie mogę sobie w tym momencie pozwolić na choćby jeden wieczór z Wami, choć dobrze wiesz jak bardzo bym chciał Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 kur... jaki dół, trzym się PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Seb - to faktycznie fatalna wiadomość . :sad: Na pocieszenie mogę tylko powiedzieć " co Cię nie zabije , to Cię wzmocni " . Życzę powodzenia i szybkiego powrotu do równowagi . :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Seb teraz to przeczytałem strasznie mi przykro z powodu tego co się stało :sad:. Właśnie siedzę sobie tutaj i nikogo nie ma .. oby jeszcze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 A ośrodek i okolica się podoba? :sad: Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Fajnie prawie jak w górach :sad: pozdrawiam Janusz Ok Seb już jest :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach