snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2010 ale to było forum .... na tym przejdzie wszystko , ale wolałbym oglądać gołe panienki niż wasze :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2010 To się zobaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 To teraz ja :good: Ja tam będę nagrywał z ukrycia Tylko muszę założyć mocniejszą kliszę żeby nie pękła PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Seb-ciu byś podsumował temat co trzeba wziąć i ile? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 To może ja pomogę :-P Dokumenty itp.: # Adresy noclegów # Mapa Polski # Mapa regionu # Przewodnik # Pieniądze # Dokumenty # Karty # Spis bankomatów # Paszport # Portfel turystyczny Ubrania i buty: # Majtki # Skarpetki # Koszule # Podkoszulki # Spodnie # Kalesony # Bielizna termoaktywna # T-shirty lub bluzki # Rajstopy # Buty z grubą i twardą podeszwą # Adidasy # Buty trekingowe # Kapcie # Staniki # Piżama # Kurtka # Ręczniki # Swetry # Klapki plastykowe # Czapka # Szalik # Rękawiczki cienkie # Rękawiczki grube (narciarskie) # Spódnice # Parasol # Spodnie przeciwdeszczowe # Płaszcz przeciwdeszczowy # Sukienki # Koc # Dres # Ochraniacze (przeciwśniegowe, przeciwdeszczowe) # Pasek do spodni # Wieszaki # Bluzy # Krótkie spodenki # Spodnie narciarskie # Spodnie polarowe # Spodnie trekingowe z regulowaną długością (odpinane) # Czapka z daszkiem lub kapelusz Sport: # Narty # Buty narciarskie # Kijki # Gogle # Kije trekingowe (składane) # Kąpielówki # Czepek pływacki # Okulary pływackie # Okulary przeciwsłoneczne Nocleg: # Namiot # Śpiwór # Karimata Elektronika i foto: # Przedłużacz z rozgałęziaczem # Grzałka # Radio # Lampka biurkowa # Suszarka # Ładowarka do aparatu # Aparat foto # Flesh # Drugi obiektyw # Wężyk # Statyw # Filmy # Baterie # Aparat cyfrowy # Kabel USB # Telefon komórkowy # Ładowarki do tel. # Kable zasilające do sam. # Krótkofalówki # Grzałka do butów narciarskich # Latarka + zapasowe baterie i żarówki # Laptop + zasilacz # Przybory do pisania + papier # Lornetka # Zegarek # GPS # Kompas Apteczka: # Melatonina # Aleric # Bandaż # Bandaż elastyczny # Opaska elastyczna # Wata # Woda utleniona # Plastry opatrunkowe # Maść BenGay # Maść Altacet # Maść z arniki # Maść przeciw odmrożeniom # Środek przeciw owadom Spożywcze i przybory: # Sałatki # Dżemy # Mleko # Margaryna # Chleb # Batony # Kanapki na drogę # Napoje # Pasztety # Kawa # Herbata # Cukier # Przyprawy # Wędlina # Konserwy # Talerze # Nóż ostry # Sztućce # Kubek # Termos # Garnki # Deska do krojenia # Maszynka do gotowania + paliwo # Lodówka turystyczna Chemiczne: # Zmywak # Odświeżacz do butów # Odświeżacz powietrza # Pomadka ochronna do ust # Ręcznik papierowy # Szczoteczka do zębów # Pasta do zębów # Mydło # Szampon do włosów # Przybory do golenia # Pianka do golenia # Antyperspirant # Krem do rąk # Krem do twarzy # Perfumy # Pasta do butów i szmatka # Papier toaletowy # Chusteczki higieniczne # Żel do włosów # Świeczki # Zapałki # Depilator # Podpaski # Wkładki chigieniczne # Płyn do naczyń # Lusterko # Szczotki do włosów # Igła i nici # Żel do prania (ew. proszek) Samochód: # Łańcuchy przeciwśniegowe # Linka holownicza # Saperka # Kable prądowe # Odmrażacz # Płyn do szyb # Skrobaczka do szyb # Szczotka # Ircha lub szmatka do szyb # Zestaw kluczy # "Koło zapasowe" w sprayu # Rękawice gumowe # Mały kompresor lub pompka # Instrukcja obsługi # Zapasowe żarówki # Zapasowe bezpieczniki # Antena zewnętrzna GSM # Antena zewnętrzna GPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 snakecharner:lol: to Ja przyjadę tirem , w osobówkę wszystko się przecież nie zmieści Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 snakecharner:lol::lol: to Ja przyjadę tirem , w osobówkę wszystko się przecież nie zmieści ale chłodnią (wiadomo w jakim celu) Mi niestety termin odpada liczę na dobrą fotorelację! :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 JEśli ktoś chce mieć kontakt ze światem, to niech weźmie telefon w sieci ERA, inne nie mają zasięgu Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 kuźwa w co ja się zapakuje no i telefon w Erze trzeba kupić PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Mnie się wydaje że najważniejsze ,to zabrać ze sobą dobry humor:dance3: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 I pościel trzeba wziąć. Pozdrawiam seb ps. gra ktoś na czymś co można przewieźć (gitara np)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Ja umiem grać tylko na nerwach PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 a jakieś naczynia są w domkach bo się nie dopytałem ? Właśnie się dowiedziałem Grzesia nie będzie mam więc domek nr 7 wolny jak ktoś reflektuje to dajcie znać. Rano odwołam rezerwację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 a jakieś naczynia są w domkach bo się nie dopytałem ? no właśnie - czajnik elektryczny jest? i żeby było wszystko porządnie to: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Dzisiaj jeszcze dzwoniłem do ośrodka. Pani mi powiedziała że naczynia oraz widelce...itd lepiej zabrać no i czajnik elektryczny jest w domkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Się kupi taki też mialem plan, żeby się piwem nie mulić bo na drugi dzień nie wiem gdzie mam głowę to ja też wezmę flaszkę Finki i resztę i możemy zrobić se wielką michę jakąś Sebani, tak żeby nie zabrakło uwarzym całą michę, i chochlą bedziemy se dolewać do szklanic, jak poncz na zakończeniu collegu w hamerykańskim filmie Pozdrawiam seb to co brać pojemnik do mieszania i chochlę? bo materiał mam juz zakupiony, a shakera nie chce mi się tachać PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Wszystko brać co nam wejdzie do samochodu ..... ja nawet żonę biorę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 hahaha dobre PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach