tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 @zho dasz rade Seb - a co z grilem, ogniskiem? coś będziemy robić, bo nie wiem czy mam brać mięcho PozdrT P.S. ja nie mam piłki do siatki, ale mam do kosza mogę wziąć jak ktoś preferuje basket Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 uaktualniam 1. seb + rodzinka 2. Walker + rodzinka 3. Sławek + rodzinka 4. tomioo + wybranka 5. krzysiekl + ? 6. Włodek + rodzinka - domek zaklepany 7. Pegaz + rodzinka 8. Ryba + rodzinka 9. Crab + wódki skrzynka 10. Dyzma+wybranka+skrzynka 11. Piotr34+rodzinka 12. zho ? (sobota) PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 No własnie, może stali bywalcy tego typu imprez podpowiedzieliby co ze sobą zabrać! Będzie jakieś ognisko itp.? zabierać mięcho ze sobą? Ja mam pistolet na naboje co2 , jesli są chętni do postrzelania do tarczy to mogę zabrać , oczywiście wszystko z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Zabrać siebie a resztę nakreśli chwila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 hehe, widzę że powoli trzeba się przesiadać na to forum:) No właśnie pytanie do Seba czy będzie tam jakaś lodówka, bo wypadałoby co na grilla przywłóczyć. Chyba że Piotr coś w lesie ustrzeli;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 hehe, widzę że powoli trzeba się przesiadać na to forum:) No właśnie pytanie do Seba czy będzie tam jakaś lodówka, bo wypadałoby co na grilla przywłóczyć. Chyba że Piotr coś w lesie ustrzeli;) Myślę że na miejcu coś upolujemy Z tego co pamiętam to supermarket jest kilka km od ośrodka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Zeby nie bylo watpliwosci piszemy o wekendzie 11,12,13 czerwca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Nie. Spotkanie jest 25-27 czerwca br. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Lodówki niet, więc myślę że można wziąć mięcho na piątek, grila się jakiegoś przywlecze, albo wypożyczy w ośrodku, w sobotę wykupimy sobie śnieadanie, potem się poszwędamy po okolicy, obiad albo w ośrodku, albo pojedziemy sobie na rybkę do Ostrzyc (najlepsza smażalnia jaką znam) a na kolację kupimy jakąś wałówkę na miejscu na grila. W sobotę możemy sobie wypożyczyć kajaczki czy łódki i popływać, albo na quadach pośmigać w Ostrzycach, albo w parku linowym małpy poudawać, jest co robić, nie ma co się martwić na zapas najważniejsze to WZIĄĆ POŚCIEL. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2010 Qrde 25 mam rade pedagogiczna, a od 26 jade z dziecmi z biednych rodzin na polkolonie do Borska, zdaje sie jako p.o. kierownika zamieszania, ale zobaczymy co da sie zrobic Niestety jest to praca 24h/dobe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2010 ZHO nie wymiękaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2010 Luzik cosik wykombinuje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2010 Dawaj takie spotkania na Kaszubach to nie codzienność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2010 A wyszlo ot tak, z przypadku Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2010 Najfajniejsze rzeczy wychodzaa jak jest prawdziwy spontan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2010 zho dawaj czekamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2010 czekamy i więcej osób zapraszamy PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2010 Moim zdaniem jesteśmy zorganizowani najlepiej w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach