seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Pewnie że się znajdzie, jak już nie będzie gdzie, to od biedy u mnie "na bagnie" można się przekimać, jest gdzie zwłoki złożyć, jest gdzie rzygać, woda plumka, rybki pływają, spać sie da Można by też pomyśleć o jakimś spotkaniu poza miastem, pogoda już jest, ośrodków na kaszubach od metra, przed sezonem miejsc wolnych sporo, jakby co to mam ośrodek w Wieżycy ogarnięty na zlot który organizuję w lipcu, nie akwarystyczny co prawda, ale możnaby coś zorganizować w czerwcu jeszcze, tylko musiałoby się zebrać trochę osób chętnych i mogę powalczyć żeby coś ogarnąć. Miejsce jest bajeczne, serio, idealne na weekend z rodzinką, wielki teren, zejście fajne takim wiaduktem/pomostem do jeziora, fajne cywilizowane domki, miejsce na ognisko, boisko do siatki żeby się odkacować z rana, boisko do nogi, ceny bardziej niż przystępne bo za domek 3 osobowy 120 za dobę, za 5 osobowy 170 bodajże, z pokój z łazienką 50 od głowy a za pokój bez łazienki cena śmiech bo 25 od osoby, i domki i pokoje są więcej niż cywilizowane, żadnego syfu, śmiało możnaby przyjechać z całymi rodzinami, my np. jedziemy z naszą małą w lipcu i wielu znajomych również. W okolicy rzut beretem do "Domu do góry nogami" w Szymbarku i do wieży widokowej na Wieżycy, ogólnie jest co robić. Tyle że nie ma sensu robić imprezy jednodniowej, weekend to optimum, przyjazd w piątek, wyjazd w niedzielę. To stronka ośrodka http://www.wiezyca.gda.pl/index_pl.html zobaczymy jaki bedzie odzew :ok: Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Potwierdzam miejsce jest piękne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Ja się wpisuję już dziś PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Mnie się podoba taki wypad z rodzinką na weekend, też się piszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 he , jak zwykle musiałbym przejechać 550 km :-) no cóż może kiedyś uda się coś zorganizować bliżej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 To i Płock się pisze w wiadomym składzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Jestem jak najbardziej za !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Czyli "stała ekipa" jak zwykle staje na wysokości zadania ciekawe czy ktoś z południa się zgłosi, w sumie my do nich przyjechaliśmy i to w środku zimy, więc jeśli oni nas oleją to możemy się poobrażać na śmierć :ok:. Uprzedzam wszystkich, żeby nie było pretensji, to na razie luźna, bardzo luźna propozycja, pomysł w zasadzie, nie chcę żeby ktoś miał pretensję jeśli z takich czy innych powodów nie damy rady się spotkać. Ja ze swojej strony deklaruję że mogę zając się zorganizowaniem ośrodka, ale tylko rezerwacja miejsc, żadnego zbierania pieniędzy itp, chyba że ośrodek zażada zaliczki jakiejś, jeśli nie to każdy zapłaci za siebie i za ewentualne wyżywienie na miejscu w dniu przyjazdu, myślę że to najlepsze rozwiązanie. Jeszcze jedna uwaga ode mnie, jestem za tym żeby to był zlocik spod znaku pogaduszek przy piwku, luzu, bez pośpiechu, w związku z tym jestem za tym zeby odpuścić wszelkie prelekcje, prezentacje towarów firm z branży itp. Jak najbardziej byłoby fajnie gdyby pojawili się właściciele sklepów czy ich pracownicy, ale jako kuple i akwaryści, a nie jako handlowcy, myślę że niejeden z nich chętnie by się wybrał na taki zlocik, tyle że nie chce presji, głupich pytań o sprawy zawodowe, dyskusji na temat cen itp. Nie wiem jak sie na to zapatrujecie, ale mam nadzieję że podzielicie moje zdanie. Podobną myśl wyraziłem na Nano niedawno w temacie "konkursu" fotograficznego, niech tya cała morszczyzna będzie naszym hobby, niech wnosi na twarz uśmiech i radość do serducha, bez rywalizacji i wyscigu szczurów. Kto gra na czymś, niech weźmie ze sobą, kto wędkuje niech weźmie kije, kto lubio wypożyczy sobie rower i niech wszyscy codzienne problemy zostawią w domu, a zabiorą tylko dobry humor. Jestem pewny że taki weekend morszczaków to idealny sposób na naładowanie akumulatorów Co Wy na to? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 A my na to jak na lato Myślę że nadszedł czas żeby założyć osobny temat :ok: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Hehe może poczekajmy jeszcze trochę, do wieczorka chociaż, zobaczymy czy ktoś jeszcze się zainteresuje, znając życie to ja jako pomysłodawca będę musiał ten temat założyć, a teraz mi się zwyczajnie nie chce :ok: Fajnie jakby parę "znanych" osób dało się namówić na taki chilloutowy weekend, chętnie poznałbym, osobiście jeszcze kilka osób które znam tylko z forum, tego i Nano, również ludziki z drugiej strony "barykady" czyli właściciele i pracownicy sklepów fajnie byłoby gdyby się zainteresowali, byłoby miło gdybyśmy mogli wszyscy razem na neutralnym gruncie tą sztuczną "barykadę" zalać piwem, rozmiękczyć i zdepatać Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Taka mała próbka tego, jaki może być klimacik, kiedy w jednym miejscu, w tym samym czasie zbierze się grupka ludzików którzy lubią się pośmiać i porzypadkiem ktoś ma gitarę http://w112.wrzuta.pl/audio/1GaiGUJukKY/marys_moja_marys_xd jeśli ktoś lubi takie klimaty to myślę że nie ma się co zastanawiać, tylko robim tego zlota:cool: ja tam gitarę mogę wziąć:ok: Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Zerknołem też na stronkę pśrodka mają też fajnie zorganizowaną salkę do konferencji tak jak Seb wspomniał fajnie by było jak by sklepy się zainteresowały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Sławek, przeczytałeś wszystko? Chyba nie, bo byś wiedział że salka do konferencji jest nam ZBĘDNA... Żadnych konferencji, żadnych prelekcji, żadnych agitacji! Ma być luz, zabawa i nicnierobienie Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 No dobra zakładaj nowy wątek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Miałem chwilę jak leciałem furą z Włocławka na Gdańsk i wymyśliłem szczegółowy harmonogram zlotu: 1. zjazd w piątek 2. wieczorek zapoznawczy 3. rozjazd w niedzielę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efendi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Miałem chwilę jak leciałem furą z Włocławka na Gdańsk i wymyśliłem szczegółowy harmonogram zlotu:1. zjazd w piątek 2. wieczorek zapoznawczy 3. rozjazd w niedzielę PozdrT lub 2. wieczorek zapoznawczy z piątku na niedziele:good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 lub2. wieczorek zapoznawczy z piątku na niedziele:good: Nigdy nie było Cię na naszych spotkaniach dlatego nie wiesz że to tyle trwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Nigdy nie było Cię na naszych spotkaniach dlatego nie wiesz że to tyle trwa Z tego co pamiętam to Piotr był w Gdyni na spotkaniu. Na kolejnych edycjach troszkę się przedłużało i potwierdzam tyle to trwa PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach