Paweł 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2010 Od niedawna Prodibio zmieniło wygląd swojej strony, jak i produktów. Przy okazji zauważyłem nowe dawkowania dla Iodi+, Reef Booster i być może jeszcze któregoś. Dawniej było 1 ampułka na 400 l. co 2 tyg., a teraz jest na 200 l. co 2 tyg. Pytanie czy zmienili stężenia czy tylko stwierdzili, że lepiej jest dawkować wg. nowego sposobu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2010 lepiej jest dawkować wg. nowego sposobu. Cienkie to było, wiec więcej nie zaszkodzi, tylko TA CENA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2010 No co Ty mowisz @tromajk, reefbooster jeden z lepszych preparatow tego typu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2010 No co Ty mowisz @tromajk, reefbooster jeden z lepszych preparatow tego typu. A cóż ja takiego poza potwierdzeniem by lać dwa razy więcej powiedziałem mistrzu ? "Cienkie" to miałem na myśli SŁABO SKONCENTROWANE lub coś w tym stylu, nie że niedobre czy broń B złe, sam stosowałem preparaty tej firmy i powtarzam, GDYBY NIE TA CENA. Pamiętaj, że ja musiałem lać według wcześniejszych zaleceń jedną fiolkę dziennie z każdego preparatu, a to robi różnicę, chyba przyznasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2010 Ja uzywalem prodibio kit, ale jakis czas temu zmienilem sol na TM BA i leje tylko bakterie co kilka dni kilka kropli. Czy powinienem dodawac rowniez inne produkty stosujac ta sol w 100 zaledwie litrach slabo obciazonego zbiornika? Dodam, ze nie lwjw NIC poza podmianami 10L/tydz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach