Skocz do zawartości
grzegorz.p

swietlowki ledowe HI POWER T8

Rekomendowane odpowiedzi

witam,przymierzam sie do zakupu tego typu swietlowek,mam prosbe do tych z forumowiczow ktorzy ich aktualnie urzywaja-czy sa porownywalne do swietlowek led z RS?bardzo zalerzy mi na waszej opini,czy swiatelko jakie emituja jest OKI?,czy ktos moglby okreslic wplyw tych swietlowek na korale,zapraszam do wyrazania wlasnych opini i wrazen,pozdrawiam:smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, ogladałem je na żywo, u siebie mam 2x15W t8 z RS.

zanim o świetle to budowa podobna, tyle że RS ma duzo malutkich diod.. a te z erybki tylko tyle ile W mocy, niby tak samo jak te w panelach..

ja mam te z RS podpiete pod zasilacze do laptopów, dzieki czemu mam płynna regulacje.

Hi power z erybki nie wymagają zasilacza, podpinasz pod 230V, ale na długości mają mniej W. osobiscie teraz wybrałbym panel :D

świetlówki z erybki najlepiej zobaczyć samemu, ja chciałem wiecej mocy z tej samej długości. chociaz erybka wychodzi taniej i nie ma problemu zasilaczy.

chyba nie pomogłem :)) ale to bardzo subiektywna ocena barwy swiatła, 13000K z RS srednio mi sie podoba.. ale mieszam z T8 18000K i jest ok. Powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi