Skocz do zawartości
Tomek-eRybka

eRybka.pl [Warszawa / Zabrze]

Rekomendowane odpowiedzi

Już w ten piątek w Zabrzu nowa dostawa ryb z Marek (po kwarantannie) - mega duża dostawa!

Do tego aż trzy dostawy ryb, bezkręgowców (L. wurdemanni!) miękkich korali, LPSów i SPSów - zarówno z hodowli jak i dzikie thumbup.gif

a to wszystko w bardzo atrakcyjnych cenach thumbsup.gif

Dodatkowo na najbliższy weekend (2-3 luty) planujemy specjalne rabaty i obniżki, kto przyjedzie nie pożałuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy suche :) Właśnie aktualizujemy stronę, na początek ryby (sohale, loricule, pławikoniki ;) a jak tylko korale się otworzą będą fotki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy w ofercie nowy, nieduży i kompaktowy zestaw akwariowy firmy Blau. Cubic Compact Reef Complet 60 zawiera lampę wyposażoną w dwie biało-niebieskie świetlówki kompaktowe o mocy 18 W każda oraz dwie niebieskie diody nocne.

Wydzielona część filtracyjna (tzw. panel) została podzielona na cztery komory: w pierwszej znajduje się gąbka zapewniająca filtrację mechaniczną oraz lampa UV, w drugiej odpieniacz, w trzeciej bioballe; natomiast w ostatniej umieszczono grzałkę i pompę obiegową.

Solidne zawiasy i podpórki umożliwiają otwarcie i zablokowanie pokrywy, jak również całkowite jej opuszczenie. Wykonanie mniejszych pracy (karmienie ryb, dolanie preparatów itp.) umożliwia klapka w pokrywie. Wydajne wentylatory zapewniają odpowiednie odprowadzenie ciepła.

5906_6.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już od środy 13 lutego, w Markach i Zabrzu będzie dostępna nowa dostawa żywej skały, jakość premium (mnóstwo życia, makroglonów, korale itp.)!

Serdecznie zapraszamy! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już od 15 lutego nowe zwierzęta dostępne w Markach i Zabrzu, ryby, koralowce i bezkręgowce mobilne :)

I tylko do końca lutego zestawy filtrów RO D-Dtańsze aż o całe 35% :yes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem, Widziałem, Kupiłem i polecam, a skała naprawdę pełna życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka, Mintaju powiedz mi macie jakieś makroglony ? Potrzebowałbym coś do refugium, również na acrę się napalam, jakiej jest wielkości około ta:

acra5.jpg

albo ta:

acra6.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mają ok. 7-8 cm, glony bogato porastają żywą skałę z ostatniej dostawy :) A od 22 lutego w Markach i Zabrzu będą dostępne korale miękkie, bezkręgowce i ryby. Dodatkowo w Zabrzu ryby po kwarantannie z Marek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zamówię u was pare kg skały do sumpa, to wybierzesz mi taką z fullem glonów hhe ;) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi