S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Witam, mam do Was pytanko, a mianowicie cozrobić aby moje anthiasy squamipinnis wyglądały tak: a nie tak Czego im brakuje? Proszę o rade bo takie szaro-zółte nie podobają mi się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Dobre warunki , czysta biologicznie woda i urozmaicona dieta . Nic więcej nie potrzeba. Możesz podawać Cyclop Eeze , to również wzmaga kolor czerwony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Tak więc chyba diete muszę urozmaicić A jakieś vitaminki czy coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Możesz dodawać do pokarmu V-Power Color Preisa. Ja dodaje do mrożonek , pomaga w wybarwieniu ryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Andrzeju ten taki zolty proszeczek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Proszek jest dla korali , dla ryb Fish V-power jest w płynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Mysle, ze w duzej mierze to kwestia diety. Postaraj sie ja mozliwie maksymalnie urozmaicic i wzbogacic witaminami, a powinno byc lepiej - tak jak pisze Andrniew. Ile razy dziennie je karmisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Z reguły 3 razy dziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2008 Boję się że w tym przypadku pokarmy ani witaminki wiele nie pomogą. Te antiasy na fotkach to dwie różne formy barwne , a Pseudoanthias squamipinis występuje w naprawde wielu formach barwnych. To co napisał Andrzej to prawda ale poprawi barwę tylko w niewielkim stopniu. Przy podstawowj formie barwnej, tej pomarańczowej bardzo ważne jest światło najlepiej wyglądają pod żarnikami 13K AM lub innymi żółtymi. Pozdrawiam Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach