Skocz do zawartości
Niejeden z nas

W jakie oświetlenie LED Ty byś zainwestował ??

Rekomendowane odpowiedzi

kupująć cree

masz od 5 000 do 10 000 K trafisz na partię uda się i będziesz miał średnią

ok 8 000 K

Powiem tak - jaki dystrybutor, takie zakupy. Płace to wymagam. Biorę katalog i skoro chwalą się że mają -

http://www.cree.com/products/pdf/XLampxp_b&l.pdf - strona 9

to zamawiam np Q4WA i niech tylko spróbują wysłać mi coś z innej grupy selekcyjnej to po prostu nie odbieram i dziękuję za współprace.

Reasumując jeśli się godzisz na taki mix to tylko Twoja wina :D

Problem jedynie w tym, że jak sie kupuje na raz mniej niż rolkę - czyli odcinek z tasiemki to "przedsiębiorczy" dystrybutor wciśnie ci co ma na magazynie bo oryginalnego oznaczenia producenta nie zobaczysz na oczy i prawdę mówiąc g..no wiesz co tak naprawdę kupiłeś ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo sympatii bo tak jest i ogromnego wkładu w naszym hobby nadal wynika z wykresów że dostaniesz przedział tem. barwnek 5-10 K ale czy to źle ? Wcale nie

myślę że zwykły zjadacz chleba sam sobie zrobi lampę LED mając troszkę wiedzy.

Tak jak pisałem ta lampa którą przedstawiłes w pomyśle jest No 1 o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławku masz racje i też Cie lubię, ale z tą szerokością przedziału przesadzasz. Zamawiając z grupy WA dostajesz ledy z przedziału 8300-1000K a nie z całej puli - chyba że cie sprzedawca ożeni. Rożnicy z w obrębie jednej selekcji na oko nie zauważysz. Natomiast między 5k a 8k juz jest spory dystans i ta 5ka bedzie ewidentnie żółta świecąc przy 8ce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha na Was to zawsze można liczyć.. ja tylko chciałem byście wyrazili swe opinie o tym jaki sprzęt TY BYŚ KUPIŁ :-) Dziękuję za głosy, proszę o więcej :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiśce to bym kupił to co teraz wyjdzie z ręki loccutusa bo będzie to lampa No1

czyli taka jak moja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi