misiek1212 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2012 witam Czy mógłbyś podać konkretne wymiary tuby i innych podzespołów abym mógł sam wykonać i najważniejsze gdzie zakupiłeś materiały(branża sklepów) dla mnie to najważniejsza jest tuba z czego jest lub z czego została przerobiona no i oczywiście podstawa i nakrycie z reszta sobie poradzę. Jakieś fotki z podzespołów byś wrzucił. Ogólnie bardzo dobra robota. pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2012 (edytowane) z acryfix 192 nalezy uwazac, czesto potrafi rozlozyc strukture rur PVC i do wywalenia. Bezpieczniej acryfix 116 - i szybciej mozna uzywac. Stosuje oba ale A192 za bardzo wchodzi w strukture plexi przy klejeniu. Rury dostaniesz w wiekszosci firm handlujacych plexi, na allegro sa w dobrych cenach. Reszta budmech tzw. kolnierze PVC na podstawe i gore. Frezujesz i gotowe. albo zglaszasz sie do Sebastka i on ci to pieknie wykonuje z plexi :-) Edytowane 21 Październik 2012 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2012 Tera takie robię Bezśrubkowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2012 (edytowane) No sebek " zaimponiłeś " mi . Bardzo ładnie . Chociaż muszę przyznać że mój ziomek też ma zdolności . Tu jest fajna betoniarka #! Edytowane 21 Październik 2012 przez hepatus1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2012 rozwijam się Pod pelletki takie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2012 Sebastek ! kozak !!! :-) I w normalnych cenach !!! A woda pod ta tulejke sie nie dostaje? Daj wymiary.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2012 Woda się dostaje tam gdzie ma się dostawać Wymiary jak to w DIY ... każdy do wykonania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach