snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 Mamy dzisiaj w Gdyni bardzo fajne słońce. Wklejam cztery wiosenne fotki: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 ach ta wiosna mieczaki pieknie w tym roku zakwitly hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 Sliczne,ale piękny basenik,cudowny klimacik,można by z gitarą tam usiąść i [malajkaaaaaaa zaśpiewać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 Cały ten klimacik, ta aranżacjia w tej pięknej oranzerii, kontrast zimy z tym płaskim ,szerokim, otwartym akwarium rafowym, powala. Zauważyliście, że każdy element tej układanki jest dokładnie siebie wart ? O kondycji akwarium nie bedę pisał bo wszyscy wiemy, że trzeba nad tym pracować. Ułożenie skały bardzo mi się podoba, i wymarzone warunki dla tych małży. Moim zdaniem, całościowo rewelacja, gratuluję mozliwości i umiejętnego ich wykorzystania :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 Bajka, coś pieknego, aż się chce żyć Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 Michał tym razem jak będę to muszę zobaczyć to cudeńko w realu . Nikt i nic mnie nie powstrzyma , pora dnia , ani inne historie .......:nono: Pozdrawiam :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 heheh no ja również bym to chciał na żywo popodziwiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 Rewelacja! Gratulacje! ...tak z ciekawości ile litrów wody paruje na dobę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 Dzis podziwialem wszystkie zbiorniki na zywo...robia wrazenie. Pelem szacun Michal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 snocho można prosić o zdjęcia z "normalnej" perspektywy? Fajnie to wygląda z góry, a jeszcze z boku chciałbym zobaczyć(najlepiej z każdej strony), ale wymagania:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2010 Wyglada jak prawdziwy kawalek rafy, a to wg. mnie najlepszy komplement Poprostu takie akwaria mnie naprawde urzekaja tzn.: oswietlenie naturalne lub imitujace naturalne, prostota, nie przeladowanie akwa masa ryb i kazda nowa szczepka ktora pojawi sie w sklepie. Dla mnie to najwyzsza szkola jazdy i stanowi kontrast do obecnego trendu 'lasu kolorowych patykow'. Takie akwaria niosa ze soba 'powiew swiezosci' (hehe) i daja prawdziwe wrazenie obcowania z natura. Gratuluje wlascicielowi. Gratuluje i zazdroszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2010 Dzięki wszystkim za miłe słowa. Parowanie wody nie jest jakieś straszne. Dolewkę obsługuje zbiornik 112l i po tygodniu zostaje jeszcze 1/3 zbiornika. Zdjęcia muszę przełożyć na przyszły tydzień. Raz: nie wziąłem aparatu, dwa: jakieś białe g...no leci dziś z nieba, a bez słońca zdjęcia wychodzą słabo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2010 Zgodnie z prośbą zrobiłem dzisiaj parę zdjęć bokom akwarium. Dzisiaj jeszcze zrobię ze dwa podejścia, bo jak na razie to słonecznie było tylko przez 5 min. i w pełnym słońcu: i jeszcze małże: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2010 Tylko pozazdrościć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2010 i jeszcze, tym razem z góry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2010 Pięknie Michale . Robi wrażenie - Brawo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2010 Świetny efekt, dzięki za te zdjęcia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2010 jest czad muszę wpaść któregoś dnia i zobaczyć co się zmieniło PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach