zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2010 Pelen szacun kolego. Jestem pod wrazeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2010 To jest po prostu nieludzkie, takie zdjęcia umieszczać, wiesz? Teraz zasnąć nie będę mógł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2010 Super Zbiornik zdecydowanie wyróżnia się ponad przeciętność, przede wszystkim samym swoim pomysłem wkomponowania go w werandę/oranżerię/jakkolwiek się to nazywa. Osobiście najbardziej jestem ciekaw wpływu letniego słonka na koralowce Okaże się już niedługo. Mam nadzieję, że fotki będziesz zamieszczał regularnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2010 dzisiejsze: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2010 Widok korali z góry robi daje niesamowity efekt, bardzo dokładnie widać przyrosty i kierunek wzrostu korali. Piekny wycinek rafy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2010 z Nemanthias carberryi zaczynają się robić samce. Podlotki, a już z rogami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2010 Mistrzu :ok: Super, super, super PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2010 a powiedz, gdzie kupiles Nemanthias carberryi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2010 a powiedz, gdzie kupiles Nemanthias carberryi ? W Niemcowni, ale Przemek też czasem ma. Nie chciałem się w tym akwarium pchać w anthiasy, ale wziąłem je, bo sprzedawca twierdził i udowodnił, że jedzą nawet suchy pokarm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2010 rewelacja ;] ten zbiornik jest genialny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtesu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2010 to jest dla mnie prawdziwy wycinek rafy w domu, szczere gratulacje projektu... wspaniały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Kwiecień 2010 Witam Moze przegapilem, jakie wymiary ma ten piekny zbiornik, oraz jaka grubosc szkla? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Kwiecień 2010 Snocho popadnę w kompleksy przez to akwa:D Na rogach akwa są kątowniki alu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Kwiecień 2010 @JerzyB. Akwarium ma wymiary 300x160x50cm, szyba 15mm @S_Y_N_E_K Miały być na wszystkich, ale z tych, które przyjechały nadawały się tylko dwa, więc są założone na te bardziej widoczne rogi. Na pozostałe czekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman Rożek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2010 Witam snocho, to jaka to była ulica w Gdynii , będę na majówce od czwartku w Gdynii i nie chciałbym drugi raz przepuścić takiej okazji o ile zaproszenie jest dalej aktualne..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2010 oczywiście, że aktualne, Tatrzańska 10, firma jest otwarta od 9 do 17. W czwartek na pewno będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2010 ... dobra SNOCHO.. a teraz się przyznaj... pelletki masz?!)) A poważnie, to super akwa:) marzenie wielu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Kwiecień 2010 nie mam gdybym miał pewnie wyglądałoby to lepiej. Intensywnie nad nimi myślę, ale najpierw muszę przetestować na swoim prywatnym akwarium, a że w 180l już mi się nie chce, to poczekam na większe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach