helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2010 Przeglądając sieć natknąłem się na świetlówki typu BLACKLIGHT NARVA BLACKLIGHT BLUE PHILIPS BLACKLIGHT BLUE SYLVANIA Blacklight Blue Posiadam zasilacz do świetlówek ZS-15 i zastanawiam się czy nie wykorzystać. Czy ktoś z szanownych forumowiczów używa tego typu rozwiązania, ma jakieś doświadczenie. Moje zoa bardzo ładnie świecą na żółto pod niebieskim oświetleniem nocnym opartym na diodach led z wentylatorów - projekt w dziale DIY Proszę o opinie, za i przeciw a może jakaś alternatywa, inne rozwiązania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jotef 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2010 w razie absencji informacyjnej tutaj, dotyczącej Twojego zapytania. swego czasu użytkownik rozwielita używał tych świetlówek. ksywka dotyczy użytkownika N-R, więc jeśli możesz/chcesz pisz do niego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2010 jotef chyba miałeś rację tutaj chyba nikt nic nie wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2010 @helmofon.. no czy tak tu nikt, nic nie wie to bym nie powiedział, ale odnośnie takich cudów to raczej nikt tak nie kombinuje... bo zwykłe ledy niebieskie za nocne wystarczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2010 zapomniałem dopisać na temat świetlówek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach