Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Chcialem wam przedstawic Akwarium prowadzone Methoda ZEOvit kolegi od nas Markus Maurer . Technik: Daten: Standzeit seit Mai 2000 / Zbiornik zalozony w Maju 2000 Masse 220cm mal 80cm mal 60cm /Wymiary 220cm x80cmx60cm Inhalt ca. 1000 Liter / Pojemnosc 1000Liter Technik: Nitratfilter mit Syporax gef Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Zbiornik rewelacja tylko sie zastanawiam czy dalej jedzie na tym sprzecie DIY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 dokladnie wszystko ma DIY i nadal na tym jedzie pomijajac tam pewnie ten nitrat filter , napewno mu nie jest juz potrzebny po przejsciu na ZEovit . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 No ładny zbiorniczek . Korale jak drzewa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Ładne akwarium z pięknymi koralami, ale jak na mój gust to za dużo tam napchał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 to tak poroslo on nie napychal nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Jak sadził były małe , a po latach zaczyna brakować miejsca . Skąd my to znamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 ano Andrzej dawno nie było nowych fotek na nano moze pochwal sie nowymi nabytkami w akwa tu na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 ten to by chcial co tydzien nowe fotki tylko ogladac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 A gdzie tu na forum sa fotki od Andrzeja ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Rafal na Andrzeja stronie jest sporo fotek www.aquacoral.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 wiem wiem widziałem wszystkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Spoko fotki beda Ostatnio troche zmian było w baniaku , niech dojdzie do siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2008 Spoko fotki beda Ostatnio troche zmian było w baniaku , niech dojdzie do siebie. Widzisz Zbyszek wiedziałem ze niema wszystkich fotek na stronce Andrzeja on ma dwie fotki schowane w rękawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2008 to same asy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2008 Zobaczysz jakie acropory zprowadził z Rosji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2010 Gdzie ten zbiornik ? w pierwszym poście ? fotki ? link ? nic nie widze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Lipiec 2010 zobacz na datę posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach