TDS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2010 Witam Czy ktos zna i moze podac adres strony Jana Fitasa? Dzieki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2010 Janka stronka to była: http://cypnyk.republika.pl ale teraz to już nie działa, a nie wiem czy miał jakąś inną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TDS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2010 dzieki dominik, ta strone juz znalazlem , myslalem, ze ma jeszce jakas inna pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2010 Szkoda że zlikwidował stronę bo była świetna,a zwłaszcza dział DIY.Janek Fitas to była taka " złota rączka" . Ps.Ostatnio widziałem że pojawił się na nano-reefie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TDS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2010 Kurcze ostatnio pojaiwl sie u mnie w domu, jednak niestety minelismy sie bo on najprawdopodobniej nie mial czasu a ja bylem w pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jotef 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2010 TDS, czyżbyś dłubał jakiegoś downdraft'a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach