Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Jak w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Bardzo ładny zbiornik , świecisz tylko lampami Led ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Wlasnie. Przydalo by sie jakies zestawienie zwierzakow sprzed startu ledow i po :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Świecę tylko ledami ver.2 2x90w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 To jest zdjęcie z lipca 2009 jeszcze w 240l pod T5. Od września świecę tylko ledami ale zwierzaki prawie wszystkie te same łacznie z ukwiałem,ale dobre oczy fachowców to wypatrzą. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal07013 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 a jakiej wielkosci jest zbiornik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Wyglada jakby pod t5 bylo jasniej ;-) ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavilon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Wyglada jakby pod t5 bylo jasniej ;-) ;p Jaśniej bo widać, że zdjęcie było robione w dzień i pewnie inna barwa świetlówek Pod ledami zajefajne kolorki :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 @jaro,kolorki twardych korali naprawde sie niesamowicie zywo prezentuja ,aranzacja zbiornika sprawia wrazenie takiej"spokojnej oazy "morskiego zycia,bardzo mi sie te akwa podoba,zycze jak najwiecej satysfakcji i radosci w prowadzeniu tego podwodnego swiata,pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Nowy zbiornik 375l 150x50x50 Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Jaro - czy zmieniałeś ustawienie skał od lipca czy po prostu tak ładnie obrosły koralami? Bo o ile aranżacja spod T5 tak średnio mi się podoba to aktualna jest naprawdę fajna. EDIT: w sumie im bardziej się przyglądam tym bardziej wygląda mi to na zmianę aranżacji i podzielenie skały na takie 2 "wyspy" :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Ułożenie skały trochę inne choć skały tyle samo. Stare ułożenie w 240l a nowe już w 375 ale z powodu wklejenia w skałę korali nie mogłem wiele zrobić. Ukwiała też przenosiłem ze skałą na moje szczęście nigdzie nie polazł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach