luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Sierpień 2011 A tak swoją drogą bez jaj to w sumie pomysł mi się podoba zastosowania LED w lodówce też to jakiś pomysł na oszczędzaniu biorę się więc do dzieła i coś kombinuję jedna LED wystarczy a nie będzie problemu z chłodzeniem Tylko dobierz dobrą barwę żeby potem żona nie powiedziała, że "ser jest zepsuty" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Sierpień 2011 A tak swoją drogą bez jaj to w sumie pomysł mi się podoba zastosowania LED w lodówce też to jakiś pomysł na oszczędzaniu biorę się więc do dzieła i coś kombinuję jedna LED wystarczy a nie będzie problemu z chłodzeniem Tylko ustaw tak żeby żona mogła łatwo wyłączyć i żeby nie zapominała :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Sierpień 2011 to była próba na inteligencję Morog z tą lodówką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Sierpień 2011 to była próba na inteligencję Morog z tą lodówką Nie wszyscy muszą ją zdać :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Sierpień 2011 Purple Plus w lodówce, pomyślałem też że taki kolorek podniesie walory smakowe naszych schabowych po gruntownej analizje zastanawia mnie fakt że możemy to w sumie zastąpioć Cree XP-E czerwoną i royal blue uzyskamy podobne widmo światła. Jako oświetlenie dzienne lodówki preferuję Cree XP-G z zimmnym binem, zastanawiam się jeszcze nad taśmą led RGB, żonka otwiera lodówe i pilotem przełańcza kolorki nasze schabowe mogą wyglądać apetyczniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Sierpień 2011 Sławek taśmą RBG objedź każdą półkę z osobna i to innym kolorem będzie jak w cyrku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach