Skocz do zawartości
AMKoszalin

Rachunek z energie ?

Rekomendowane odpowiedzi

A tak swoją drogą bez jaj to w sumie pomysł mi się podoba zastosowania LED w lodówce też to jakiś pomysł na oszczędzaniu biorę się więc do dzieła i coś kombinuję jedna LED wystarczy a nie będzie problemu z chłodzeniem

Tylko dobierz dobrą barwę żeby potem żona nie powiedziała, że "ser jest zepsuty" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak swoją drogą bez jaj to w sumie pomysł mi się podoba zastosowania LED w lodówce też to jakiś pomysł na oszczędzaniu biorę się więc do dzieła i coś kombinuję jedna LED wystarczy a nie będzie problemu z chłodzeniem

Tylko ustaw tak żeby żona mogła łatwo wyłączyć i żeby nie zapominała :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purple Plus w lodówce, pomyślałem też że taki kolorek podniesie walory smakowe naszych schabowych po gruntownej analizje zastanawia mnie fakt że możemy to w sumie zastąpioć Cree XP-E czerwoną i royal blue uzyskamy podobne widmo światła. Jako oświetlenie dzienne lodówki preferuję Cree XP-G z zimmnym binem, zastanawiam się jeszcze nad taśmą led RGB, żonka otwiera lodówe i pilotem przełańcza kolorki nasze schabowe mogą wyglądać apetyczniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek taśmą RBG objedź każdą półkę z osobna i to innym kolorem ;) będzie jak w cyrku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi