yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2008 Tę fotke widzialem . chodzilo mi o terazniejszy wyglad sumpa z filtrem zeo i wszystkimi tymi doooprelami. Pewnie kiedys wpadne przy okazji , jadac specjalnie po euphylie mial bm najdrozszego korala na swiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2008 Fajnie to wygląda .Tylko ten sump wygląda na jakiejś 200l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2008 nie , no maxymalnie ma 120 litrow pojenosci , ale wody jest ze 100 litrow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Maj 2008 dopasowalem produkty do mojego systemu i jestem bardzo zadowolony , mam czysciutenki zbiornik , pomalu zaczynam zasiedlac szczepkami korali , jesli chodzi o DSB to tak jak i wczesnije tak i obecnie leje na nie z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2008 Produkty przeze mnie sprawdzone , ktorych uzywam to : Podstawowe do metody Balling : 1. Fauna Marin Calciumchlorid-Dihydrat 2. Fauna Marin - Natriumhydrogencarbonat 3. ( xx ) - Soli bez NaCl nie dozuje , aby nie rozwalic rownowagi ,robie spore podmiany wody ) _______________________________________________________ Magnesium : 4. Fauna Marin Magnesiumchlorid Hexahydrat 5. Fauna Marin -Magnesiumsulfat Heptahydrat ____________________________________________________ Do Filtra Zeolith`owego uzywam : 1. Fauna Marin Ultra Lith ( obecnie jade jeszez na Zeolith`cie Zuchta , bo mi szkoda wyrzucic, ale nie bardzo mi ten Zeolith odpowiada ) 2. Bakterie i pokarm PRODIBIO ____________________________________________________ Kalium uzupelniam rowniez produkten firmy Fauna Marin o nazwie Ultra Easy Test na Kalium , rowniez Fauna Marin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Maj 2008 http://aqua-reef.pl/attachment.php?attachmentid=352&stc=1&d=1211873419 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach