Skocz do zawartości
Zbyszek

Przebieg Budowy Mojego Akwarium

Rekomendowane odpowiedzi

Tak Rafal dalem pod spod krate , a teraz od rana ustaiwam skalke , odessalem syf z pod kraty , podmienilem troche wody , wymienilem wate , zalozylem wegiel aktywny wczoraj , dzsiaj najpiekniejszy moment , ustawianie skaly :) ..i tak nie pasuje , i siak , wyjelem w koncu calosc usiadlem ...zadowolony :) ... no i nic mie nie pasuje :]

Ale opalcalo sie wyjac skalke jeszcez raz , przy okazji tak pomyslalem, moze by ja zwazyl bo te 50 kg to jakos cos mi troche malo :/ no i okazalo sie ze trzeba im na rece jednak w sklepach patrzec , niedowagi jest 8 kg !

poukladalem ja w koncu jakos , cos tam bede pewnie jeszcez poprawial , ale widze ze musze zamowic z 10 kg bo jest zamalo , tam przy kominie troceh musze zabudowac :]

Posted Image

pozdr..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh to ciekawe ale szkoda ze nie zapisałem sobie co mi kiedys pisałes na temat kratek pod skała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj to chyba Rafal nie ze man musiales na ten temat rozmawiac , zawsze mowilem ze jesli chodzi o mnie to sie samej skaly na dnie boje ukladac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mniejsza z tym czy masz kratke czy niemasz twoja sprawa pochwal sie lepiej jak tam z układaniem skały ci idzie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co , chyba musiales jednak ze mna rozmaiwac o tej kracie :) po zastanowieniu sie i przemysleniu sprawy , kratke wypieprzam jeszcze dzisiaj :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

testuje odpieniek na sucha piane , na mokra , pieni zajefajnie , narazie niechce innego:D

Wczesnijeszych fotek z odpieniania wam nie pokaze bo to byl coctail krabowo , glonowy :] mozna sie bylo poprostu na sam widok tego porzygac .

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Ps, Zdjecia komorka klikane , niewyrazne troche :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładnie pieni , ale trzymaj go ustawionego na sucha pianę , inaczej wybije Ci potas oraz plankton.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyszek ty masz ten odpieniacz na jednej pompie czy dałes obydwie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na jednej , w razie jakbym chcial to podlacze druga , zaslepilem tylko tamten otwor nie sklejalem na stale .

Z tym ze na 2 pompach to piany a piany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mysle ze na tej jednej pompie da rade spokojnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najpierw ryby :) a pozniej to jeszcze troche ZeoVit trening , jak juz nie bede mial pytan w tym temacie to wtedy korale .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.