Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2007 Daty Mojego Akwarium : Pojenosc ca. 500 Liter. Sprzet: Odpieniacz (DIY) ZeoVit Filtersystem Oswielenie : 2 x 250W HQI zarnik 10 godzin 2 x T5 / 54W Korallenzucht 10 godzin 2 x T5/ 54W Blau von ATI 12 godzin 1 x Oswietlenie nocne ^z TUNZE Multikontroller`a Cyrkulacja: Pompa Obiegowa 1 x 3000 Liter 2 x/ 2500-12000 Liter /TUNZE Pompy sterowane Multikontrollerem [Przygotowanie Wody : CA , KH , MG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2007 extra kiedy wkladasz skale ? opisz cos na temat tego zeovitu sprzet swoj czy kupisz orginala sprawdzales czy zero problemu u ciebie z dostepnoscia wszystkich dodatkow do zeovitu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2007 witam Wlasnie powstal Nowy dzial na temat ZeoVit`u , czekam tyko na maila od Firmy Korallen-Zucht bo chce metode przedstawic troche dokladniej . Filterka nie chcialo mi sie robic samemu , Tobie glowy tez nie chcialem zawracac , bo wiem ze masz do groma roboty wiec zamowilem oorginal . Z dostepnoscia nie mam problemu zadnego w przeciagu 5 dni mam towar w domu :-) Skalke odbieram 10 stycznia 2008 `! narazie sama osmoza kotluje sie w baniaku Pozdrawiam Swirlej2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2008 Narescie sie cos robi w tym akwarium widze tez ze masz inny komin niz na samym poczatku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2008 tak , modernizowalem odrazu to co uwazalem ze moze nie byc za dobrze czy tez bezpieczne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2008 hmm nie jestem pewien ale rury tez inne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2008 Hydraulike wymienilem , sump nowy dlugi 130cm , wygodnie wszystko, przestrzennie . Cala elektryke , elektronike mam w bocznych skrzydlach , w szafeczce na dole jest tylko sump , odpieniacz i ZeoVit filterek . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 ano widze ze pozmieniałes wszystko pamietam jeszcze jak miałes na samym poczatku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 powiedzialelm , ze dopiero odpale baniak jak wszytko dokladnie dopracuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 spoko jest Zbyszek juz cie troche znam wiem jak jest u ciebie z dokładnoscia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 staram sie jak moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 Teraz ja bede robił to samo musze zrobic pare poprawek w akwa a teraz mam okazje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 to kiedy nowy zbiornik Rafał ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 Wiec tak Andrzeju za zgoda operatora tego posta nowy zbiornik bedzie po operacji bo wybieram sie do szpitala 9 stycznia a akwarium zlikwidowałem bo miałem wysokie NO3 wiec zdecydowałem sie zlikwidowac na jakis czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 pisz R@f@l w moim poscie do woli , nie koneicznie na temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman Rożek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 Widać że wszystko przemyślane, podoba mi się "patent" z kablami do dozowania plynów zawieszony na krawędzi sumpa, ciekawe jakiej jakości otrzymasz skałę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 ooooo Roman Niema co sie dziwic to juz sie buduje 2 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 o jest i Roman "maruda" .. zobaczymy jaka sie skalka trafi No to jak Ci sie podoba , to ja sie tez ciesze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach