kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Styczeń 2010 Cannon 60mm f/2.8 Macro USM Jestem bardzo mile zaskoczony tym obiektywem, nawet nie wiedziałem że obiektyw może być tak sprawny. Nie znam się na fotografii, a mimo to coś tam widać na tych fotkach Jak ktoś szuka obiektywu do macro fotografii to polecam. PS. Bardzo dziękuję Tomkowi - @tomajk, za trafną poradę co do wyboru szkiełka Jestem winien duże piwo ! a może nawet kista A niżej parę szybkich ujęć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Styczeń 2010 fajne szkiełko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Styczeń 2010 no @kiflu, eleganckie teraz fotki wrzucileś. Super korale, super dzieciak:). Gratulacje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Styczeń 2010 Świetna sprawa to macro ;-) Koralowce też, widzę że masz już pomocnika do hodowli i piesek też fajnie wyszedł ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2010 Fotki fajne, ale jak dla mnie 60 trochę za krotka do baniaczka, osobiście mam ochotę na 100, ale to za czas jakiś, wtedy porownamy Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2010 nio ja tez na 100 się napaliłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2010 A widziałeś fotki ze 180? Kosmos... Cena też Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2010 Ale 180mm to tylko polipy zrobisz no i już do niczego innego takie szkło nie podejdzie, tylko robale i korale Jest jeszcze całkiem przyzwoita SIGMA 150/2,8 i nie kosztuje majątku, około 3000zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomash666 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2010 Ja mogę polecić SIGMĘ 105/2.8 Macro, tyle że AF kosmicznie wolny... ale optycznie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek13 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2010 Też się przymierzam do czegoś takiego. Tylko kaska trzyma. :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach