Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 Głowny nadprądowy może pomyślcie coś o sterowaniu lampami ver2 bo wiele osób napewno byłoby zainteresowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 Leszek, ale żeby graty od GHL pasowały, no wiesz te interFajsy i takie tam:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 W ramach off topa jaki się zrobił, czy listwy zasilające od profiluxa ktoś już w Polsce zrobił czy jeszcze Loccutus nad tym pracuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 Nie ma sensu - doszedłem do wniosku że ta lipa (STDL-4-4) sprzedawana za ciężkie pieniądze może być zrobiona 2x lepiej za mniejsze pieniądze. Inna sprawa że GHL mógłby się 'obrazić' na wieść że pazerne dupki z Polski chcą wykorzystywać ich Stillgestanden! Technologię... Rührt euch... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 Rozumiem, że jest możliwość złożenia zamówienia na takowa u Ciebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 Niestety z żalem muszę odmówić. Te kilka chwil wolnego za dnia zdecydowanie wolę poświęcić na fora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 Leszek jak możesz to podeślij listwę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 No właśnie mogę - daj mi na PW adres bo robiłem porządki i ... wywaliłem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 Wczoraj widziałem w akcji te ledy z erybki.Niestety jestem rozczarowany.Pierwsza sprawa to wygląd a,że ja mam na widoku je i obudowę wenge to ten biały kolor nijak mi nie pasuje.Druga sprawa to bardzo głosne wentylatory nie do przyjęcia u mnie. Nie wiem,ale kolorystyka też mnie nie powaliła i tu pewnie mając lampę od Przemka mógłbym sobie ustawić barwę. Może za dużo oczekiwałem,hmm,za te pieniądze ? Czy ktoś posiada lampę od Przemka z sterowaniem i mieszka blisko Jastrzębia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darpol 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2010 widziałem te obudowy i nie przypominają tych od przemka troche inna bajka w każym razie same obudowy są zupełnie inne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2010 inmar te nowe maja szarą obudowę :good: ale jeszcze nie widziałem czy świeca inaczej niż poprzednie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2010 Ciekawe po co ... nie wspomne juz za ile... Wystarcza sekcje do wlaczania i tyle, plynna manualna regulacja natezenia aby zmienic temp. barwowa i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2010 poczekamy więc na efekty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2010 Ciekawe po co ... nie wspomne juz za ile...Wystarcza sekcje do wlaczania i tyle, plynna manualna regulacja natezenia aby zmienic temp. barwowa i po sprawie. Zdecydowanie się zgadzam mam w mojej podzieloną sekcje na cztery i sterują zwykłe zegary po 9,99 za sztukę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Maj 2010 Czy ktoś wie kto lub gdzie można naprawić te lampy z Chin. Mnie właśnie jedna sekcja padła. Pozdrawiam Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Maj 2010 Czy ktoś wie kto lub gdzie można naprawić te lampy z Chin. Mnie właśnie jedna sekcja padła. Pozdrawiam Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Maj 2010 Zadzwoń jutro, aczkolwiek nie będzie mnie w weekend ale jak nie dasz sobie rady to od poniedziałku spróbóję pomóc tel 888 111 445 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Maj 2010 Chińskie lampy duży problem panel PCB jest bardzo delikatny, przykręcony na chyba z milion śrubek 2mm ale najgorsze jest to że jest on wklejony na silikon do obudowy razem z płytą aluminiową "radiatora". Generalnie dostać się do ledów bez totalnej dewastacji obudowy szlifierką czy nożycami się nie da A jak już sie dostaniesz to ze zgrozą stwierdzisz że ledy są separowane od radiatora taką cieniutką przekładką z tworzywa termoprzewodzącego, która sie rwie jak "stare gacie", a założona być musi bo inaczej bedzie wielkie BUM po podłączeniu do sieci. Reasumując taka chińska jednorazówka - przechodziłem przez to, nic przyjemnego to nie jest i z całego serca współczuje temu kto będzie musiał to naprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach