Skocz do zawartości
Gość Muniek

Ledy z e-rybki

Rekomendowane odpowiedzi

Głowny nadprądowy może pomyślcie coś o sterowaniu lampami ver2 bo wiele osób napewno byłoby zainteresowanych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leszek, ale żeby graty od GHL pasowały, no wiesz te interFajsy i takie tam:biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ramach off topa jaki się zrobił, czy listwy zasilające od profiluxa ktoś już w Polsce zrobił czy jeszcze Loccutus nad tym pracuje ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma sensu - doszedłem do wniosku że ta lipa (STDL-4-4) sprzedawana za ciężkie pieniądze może być zrobiona 2x lepiej za mniejsze pieniądze.

Inna sprawa że GHL mógłby się 'obrazić' na wieść że pazerne dupki z Polski chcą wykorzystywać ich Stillgestanden! Technologię... Rührt euch...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że jest możliwość złożenia zamówienia na takowa u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety z żalem muszę odmówić. Te kilka chwil wolnego za dnia zdecydowanie wolę poświęcić na fora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie mogę - daj mi na PW adres bo robiłem porządki i ... wywaliłem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj widziałem w akcji te ledy z erybki.Niestety jestem rozczarowany.Pierwsza sprawa to wygląd a,że ja mam na widoku je i obudowę wenge to ten biały kolor nijak mi nie pasuje.Druga sprawa to bardzo głosne wentylatory nie do przyjęcia u mnie.

Nie wiem,ale kolorystyka też mnie nie powaliła i tu pewnie mając lampę od Przemka mógłbym sobie ustawić barwę.

Może za dużo oczekiwałem,hmm,za te pieniądze ?

Czy ktoś posiada lampę od Przemka z sterowaniem i mieszka blisko Jastrzębia ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziałem te obudowy i nie przypominają tych od przemka troche inna bajka w każym razie same obudowy są zupełnie inne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inmar te nowe maja szarą obudowę :good: ale jeszcze nie widziałem czy świeca inaczej niż poprzednie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe po co ... nie wspomne juz za ile...

Wystarcza sekcje do wlaczania i tyle, plynna manualna regulacja natezenia aby zmienic temp. barwowa i po sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ciekawe po co ... nie wspomne juz za ile...

Wystarcza sekcje do wlaczania i tyle, plynna manualna regulacja natezenia aby zmienic temp. barwowa i po sprawie.

Zdecydowanie się zgadzam mam w mojej podzieloną sekcje na cztery

i sterują zwykłe zegary po 9,99 za sztukę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie kto lub gdzie można naprawić te lampy z Chin. Mnie właśnie jedna sekcja padła.

Pozdrawiam

Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie kto lub gdzie można naprawić te lampy z Chin. Mnie właśnie jedna sekcja padła.

Pozdrawiam

Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadzwoń jutro, aczkolwiek nie będzie mnie w weekend ale jak nie dasz sobie rady to od poniedziałku spróbóję pomóc

tel 888 111 445

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chińskie lampy duży problem :( panel PCB jest bardzo delikatny, przykręcony na chyba z milion śrubek 2mm ale najgorsze jest to że jest on wklejony na silikon do obudowy razem z płytą aluminiową "radiatora". Generalnie dostać się do ledów bez totalnej dewastacji obudowy szlifierką czy nożycami się nie da :(

A jak już sie dostaniesz to ze zgrozą stwierdzisz że ledy są separowane od radiatora taką cieniutką przekładką z tworzywa termoprzewodzącego, która sie rwie jak "stare gacie", a założona być musi bo inaczej bedzie wielkie BUM po podłączeniu do sieci.

Reasumując taka chińska jednorazówka :( - przechodziłem przez to, nic przyjemnego to nie jest i z całego serca współczuje temu kto będzie musiał to naprawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi