hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2010 Może by zrobić jakiś zlot w okolicach Piły ? W tym rejonie jeszcze nie było i nowy rok się zaczął . Przy okazji można poznać osobiście osoby które zna się tylko z forum . Co Wy na to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2010 Ja jestem za !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2010 Cieszę się . Temat zlotu przerabiamy z Tmajkiem od początku grudnia . Trwa to trochę bo święta , sylwester itd. Organizacja imprezy musi być dopięta na ostatni guzik aby nie było przykrych niespodzianek . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SaltMen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2010 spoko pomysl :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2010 Nie no ja bym wolał w okolicach Kielc.... a tak na poważnie to przecież jest już organizowany coś na początku lutego w Beskidach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2010 Wiem o zlocie w górach . Chętnie bym pojechał ale to 500 km w jedną stronę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Wiem o zlocie w górach . Chętnie bym pojechał ale to 500 km w jedną stronę . Ja mam jeszcze dalej. To kwestja motywacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Jestem za:),tylko kiedy ten zlot?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 I tu jest pole do popisu dla chętnych, bo świetny lokal mam już zaklepany i w okresie do czerwca termin praktycznie dowolny. Co do miejscówki to wygląda to tak, że są to takie apartamenciki dwu-pokojowe z łazienką i kuchnią (cena za nocleg od osoby za dobę to około 45zł bez wyżywienia, sala bankietowa dla wszystkich w cenie, projektor itp. na stanie) Oczywiście gotowania nie przewidujemy bo szkoda na to czasu (plan zajęć ścisły) ale dzięki temu, że są takie warunki nic nie stoi na przeszkodzie by sobie coś dodatkowego przyrządzić. Naszym wiktem zajmie się wyspecjalizowana w tej materii firma (cena baardzo przyzwoita a jedzonko wyśmienite) Zlot ten może być taki bardziej rodzinny, warunki ku temu są. Niestety ilość miejsc jest ograniczona do 24 ale sądzę, że na początek będzie wystarczająca. Więcej szczegółów podam gdy nadejdzie czas ku temu, na tą chwilę nie wychylałem się bo jest już zlot w Milówce no i nie bardzo gdyby się te sprawy zbytnio zazębiały, do tego bardzo trudne warunki drogowe prawdopodobnie jeszcze przez co najmniej 2 miesiące. Plan jednak jest, ja mam już doświadczenie bo organizowałem podobne imprezy dla fotografów więc dobra zabawa zapewniona, na samym "zagryzaniu" i gadaniu o babkach:nono: się nie skończy będzie trochę wysiłku fizycznego również więc ubiory sportowe raczej obowiązkowe będą. Od siebie dodam, że po przemyśleniu tematu terminu i atrakcji które można z tym powiązać byłbym za terminem - przełom kwietnia-maja lub maja-czerwca, ale jak najbardziej może być wcześniejszy, sprawę przedyskutujemy tak by pasowało zainteresowanym. PS. Dość słynny zlot organizowany przez tomajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Fotki ze zlotu rewelacja :-) Normalnie swietny pomysl na rodzinny weekend :-) Z tym, ze upieralbym sie raczej na pore letnia ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Latem też można coś wykombinować,a nic nie stoi na przeszkodzie spotkać się wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Ciekawa propozycja:smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 To czekamy aż śniegi puszczą, czy robimy w lutym może z kuligiem by się udało jeszcze. Latem można powtórzyć z pełnym wypasem a teraz tak przy szklance chleba i ognisku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Tomek jestem za:)twardym trzeba być... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Tomajk na jakie kąto wpłacać zaliczkę jestem pierwszy chętny daj datę i czas niech się nauczą że spotkanie jest ważniejsze od porodu:strutin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 No i Tomek został pobudzony do działań dzisiejszym telefonem. Oczywiście zakładaliśmy wstępnie termin koniec stycznia początek lutego po to aby zrobić kulig między innymi a jest gdzie .Tomek wynalazł super miejsce . Niestety ale faktycznie chyba przesunie nam się temat ze względu na trochę smutną wiadomość którą usłyszałem w wyniku dzisiejszej rozmowie telefonicznej z Rafałem thcskiba. Pewnie mi się oberwie od Rafała albo i nie . Sprawa jest tego typu że ja sobie nie wyobrażam zlotu bez Rafała , a szanse na jego obecność mogą być raczej marne w tym terminie . Rafał nam się pochorował i musi dać na luz . O szczegółach nie będę się rozpisywał . Generalnie jestem za tym aby zaczekać ze zlotem na niego . Wiosna to też piękna pora roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 wiosna super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2010 Po przeanalizowaniu wszystkich okoliczności, termin na koniec lutego na 2-3dniowe spotkanie raczej odpowiada. W sobotę poustalam wszystkie szczegóły i dam znać co, jak, kiedy, gdzie i za ile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach