seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2010 Wiadomo kto świetlówki dobierał hie hie nie możesz z ustawieniami aparatu pokombinować żeby fotki jaśniejsze wychodziły? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2010 już ja go nauczę robić fotki bo tragicznie a reszta na 4 z minusem żeby nie przestał dbać o akwarium hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2010 będę się starał PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2010 Fajnie sie baniaczek rozkreca, gratuluje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2010 Dawno tu nie zaglądałem i przyznam szczerze kolosalne postępy!!!! Tak trzymać Tomiooo!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2010 dzięki chłopaki, mam nadzieje że będzie jeszcze lepiej PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Victor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2010 Kłaniam, Wychodzi z tego klub wzajemnej adoracji, ale co tam . Bardzo ładne akwa, ciekawe kiedy moje tak zarośnie? Fajne kolorki na ostatnim zdjęciu uzyskałeś . PZdr Victor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2011 Siemka wrzuca kilka słabych fotek PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2011 Tomek dałeś czadu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2011 Super gdzie można kupić takie ładne zoa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2011 dziękować Piotr - czasem pojawiają się tu http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=173194 ale jak będziesz przejeżdżał przez 3city to Ci dam za free PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2011 Ok, przekonałes mnie na ta kawę, wpadnę z aparatem Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2011 hahaha zapraszam- rozumiem, że fotki takie fatalne PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2011 dziękować jak będziesz przejeżdżał przez 3city to Ci dam za free PozdrT ok jutro jestem żartowałem ale będę pamiętał pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2011 nie no, na jakiś sterydach to akwarium jedzie to jest nie możliwe takie przyrosty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Styczeń 2011 ładny pojemnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Styczeń 2011 dzięki PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2011 fotki akwa po tygodniowej nieobecności w domku, jutro sprzątanie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach