tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2010 @tomioooNie przejmuj się żenującą dziecinadą w powyższym wykonaniu. Rób swoje, akwarium młode, ale wcale źle nie wygląda - mi np. się podoba i widzę, że z każdym dniem będzie wyglądać lepiej. Zadowolony jesteś z odpieniacza? Maciek Maćku spoko luz przynajmniej mam ubaw i dobrze mi się weekend zaczął a merytorycznie to - odpieniacz super :dance3: wcześniej miałem beast400 i po prostu brak porównania, no i ta piękna piana :sad: ...ahhhh.... PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2010 Zwracając się do mnie per "chłopcze" nawet nie wiesz jak mi schlebiasz bo mam 34 lata czyli jak robiłeś jeszcze w gacie to ja już miałem akwarium z gupikami więc odrobinę szacunku Nie no stary RESPECT.... :lol::dance3: może powinieneś wrócić do korzeni. Czekam na dalsze twoje wypowiedzi. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2010 Achhhh lubie takie posty... a akwa fajnie sie zapowiada,co do ułożenia skały myśle że będziesz miał nie jedną koncepcje i zmienisz ustawienie kilka razy.A potem , może za rok znów coś wpadnie do głowy i na nowo rewolucja w baniaku , ale to nasze hobby ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2010 Gość zbanowany. Pozdrawiam Oby mniej trakich typów na forum. POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2010 dzięki Mariusz za ogarniecie wątku :shocked: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2010 Wszystko ladnie sie rozwija, trzymam kciuki za dalsze postepy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 No to mały update: Walczę z glonami wyższymi - prawdopodobnie za dużo podmian, teraz zmniejszyłem do 10 L co 2 tygodnie, planuję też odświeżenie ekipy czyszczącej. A to kilka aktualnych fotek: PozdrT :spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 No bardzo ładnie zbiorniczek się rozwija :dance3:. Kiedy "przesiadka" na większe :spiteful:, bo nie wierzę, że zostanie 180 l pozdro Grzegorz ps. kiedy "zajedziesz" , coś by sie znalazło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 dzieki Grześ :dance3: no przesiadka już była blisko ale na razie to mam wesele w sierpniu i mam zblokowane odgórnie wszystkie inwestycje :spiteful: Co do odwiedzin u Ciebie to zawsze jakoś tak wracam że mi nie po drodze ale może niedługo tak się złoży, że będę miał chwilę to na bank wskoczę na kawę. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 ładna tuba :spiteful: już przesiadka ? nie poczekasz a z korale podrosną ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 ładna tuba już przesiadka ? nie poczekasz a z korale podrosną ? też mi się podoba a co przesiadki, to już mam mało miejsca, a chciałbym jeszcze trochę korali dorzucić, ale tak jak pisałem na razie nie będzie inwestycji :spiteful: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 No miło, miło Czym tam teraz świecisz że fotki takie trupio niebieskie? Czy to kwestia balansu bieli? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 no ja tam zdjęć robić nie umiem więc to wina balansu bieli a świeci LED 90W + 2x39W blue plusy PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 jeszcze fotka z innymi ustawieniami aparatu (teraz kolorki zbliżone do rzeczywistości) PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2010 ciekawy baniak, ale szczepki z frontu dałbym gdzieś miedzy skały Chyba, że na sprzedaż masz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2010 nie są na sprzedaż nie mam gdzie tego ustawiać, będę musiał zrobić małe przemeblowanie :dance3: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2010 Zrobiłem kilka fotek moich "szczepek" innym aprartem, chyba wyszło trochę lepiej niż ostatnio :good: acra, która oblewała skałkę pół roku a teraz zaczyna rosną w kilku kierunkach Tuba się rozrasta, widać nowe główki :dance3: Żółtek: ślimun PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2010 Ladnie te korale. Widze ze masz tez niefoto, w cieniu je gdzies postawiles ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach