Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2011 Miły dla oka baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) Posprzątane PozdrT Edytowane 13 Luty 2011 przez tomiooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2011 Uuu miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2011 Jest szmoc Tomciu Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2011 zbiornik kozak....widzę że zaczyna się robic ciasno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2011 Ladnie, ladnie, ale szkoda tak pozwolic zeby Acropory Zoanthusami pozarastaly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2011 Dzięki za miłe słowo chłopaki Faktycznie robi się ciasno, ale oprócz bana na NR dostałem tez czasowego bana na zwiększenie szkła od żony @RAffy - będziesz miał chwilę to zapraszam @Seb - dziękichciałem Ci tylko przypomnieć, że miałeś przyjechać i zrobić porządne fotki i co.... @Lionfish - może to tylko tak wygląda ale nigdzie zoa mi nie zarastają acropor ale faktycznie zoantusów mam sporo, większośc przyszła ze skałą PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2011 Tomioo, przyjdzie taki dzień że Cię nawiedzę... Tylko na parkingu mają być tłumy z transparentami i proporczykami, a od wyjścia z samochodu aż do Twoich drzwi dziewczynki mają sypac kwiaty pod me stopy inaczej nie ma szans Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2011 taaaa... chyba za mocną solankę w sklepie rozrabiacie :laugh: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 Tomiooo przestaniesz drażnić ludzi tymi fotami hehe pełen szacun akwa cukierkowe, a pamiętam foty jak zaczynałeś :biggrin: Tak trzymaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 Dzięki Garden, wczoraj przeglądałem moje tematy tu i na NR i normalnie łezka się w oku kręci jak patrzę z jakich patyków te koralowce urosły. Jednocześnie chciałem podkreślić, że żadnego korala nie kupiłem w sklepie, większość kupiłem lub dostałem od kolegów z forum, a wszystkie SPSy to były małe szczepki po kilka cm PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 Oj pięknie to wszystko porosło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 Jednocześnie chciałem podkreślić, że żadnego korala nie kupiłem w sklepie, większość kupiłem lub dostałem od kolegów z forum, a wszystkie SPSy to były małe szczepki po kilka cm Oto mi właśnie chodziło Najlepsze co może być w morszczyźnie to patrzeć właśnie jak z ułamanego fragmentu korala wielkości paznokcia wyrasta krzak wielkości dłoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2011 Bardzo fajny zbiorniczek.... a acanthastrea - przepiękna. PK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ipe2 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2011 pieknie i histrix super ricordea tez pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2011 dziękować odnośnie baniaka to odświeżam ekipę czyszczącą - zamówiłem sobie kilka strombusów, tectusy, nassariusy i kaby mitraxy - mam nadzieję, że poradzą sobie z glonami. Od dwóch tygodni leję też ZS2 - widać, że odpieniacz wywala więcej syfu, zobaczymy jak będą zmieniać się parametry. Muszę się w końcu zebrać i uruchomić automatyczną dolewkę Tylko trzeba mały baniak skleić. Odnośnie dozowania to: - poziom wapnia utrzymuję dzięki bio-calcium TM (stosuje chyba ponad rok i jestem zadowolony) - raz/dwa razy w tygodniu dolewam reef evolution trace elements - do tego podmiana raz na 2 tyg ok 18L na Preissie I jakoś się kreci. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2011 Dziś był daimen z wizytą i pyknął w międzyczasie kilka ujęć: tumida zaczyna odżywać po wcześniejszych problemach z baniakiem Rybcie: i na koniec tradycyjnie całość: Teraz lecę na tydzień do Szczecina, mam nadzieję że jak wrócę to coś podrośnie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2011 Pięknie panie Tomaszu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach