tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2010 Dzięki Mariusz, mam tylko jedną tubkę, jest ustawiona centralnie pod lampą LED, ale z tego co widzę jej to nie przeszkadza, na razie nie ma gdzie jej przestawić, ale w przyszłości pewnie zmieni trochę miejsce. PozdrT Edit: wczoraj mierzyłem PO4 moja nową hanią i wyszło 0.12 Nie najgorzej, zobaczymy co będzie dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2010 (edytowane) dzisiejszy pomiar hania PO4 0.00 - zwiększam karmienie aha no i kilka nowych fotek w GALERII PozdrT Edytowane 18 Lipiec 2010 przez tomiooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2010 Pięknie Tomciu ,pięknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2010 dzięki Marku PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2010 (edytowane) Zacnie to wygląda Edytowane 19 Lipiec 2010 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2010 dzięki Sławku za miłe słowo PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2010 ileż można chwalić Tomek nie wpadnij w samozaschwyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2010 daimen już ci kiedyś pisałem - podpatruj moje działania może kiedyś będziesz miał taka petardę jak ja PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Petarda!! ale nie aż taka jak moja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 no właśnie twoja gorgonia powala, kiedy mogę dostać szczepkę ?? : PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 no właśnie twoja gorgonia powala, kiedy mogę dostać szczepkę ?? : PozdrT Cierpliwości dopiero dwa miesiące ją mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2010 Piękne akwarium ,biorac pod uwage fakt ze dopiero zaczynasz to na prawde starty najwyzszych lotow :)Az milo popatrzec na taki baniaczek ,oczko w glowie wlasciciela Gratuluje raz jeszcze. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2010 Z tymi szczepkami to piękna sprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2010 wrzucam kilka amatorskich fotek bo dawno nic nie aktualizowałem Zbiornik po przejściach, ale mam nadzieję że już wychodzę na prostą. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2010 Pierwsza klasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2010 Co tak ciemno??? A kolorki fajne, ciut ciemne ale fajne:) Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2010 fotki wyszły jakieś takie ciemne, normalnie jest dużo jaśniej. Seb powiem ci, że po wymianie świetlówek korale ruszyły z kopyta, same LEDy to shit, ale LEDY+T5 to jest optymalne rozwiązanie Teraz czekam aż kolory wrócą. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matt321 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2010 Dla mnie bomba Gratulacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach