daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2011 o matko najbrzydsze fotki zaraz obejrzę aparat co my tam mamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2011 hahaha no szukaj szukaj, ciekawe co znajdziesz Basia się pyta czy świetlówkę dowiozłeś w całości?? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2011 tak chociaż małą przygodę miałem hehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 w wolnej chwili strzelam update'a z braku czau szyby się zagloniły ale najważniejze że koralowcom to nie przezkadza ekipa pływająca: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Po letnim zlocie wpraszam się na wizytę z cążkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2011 tomiooo mnie to porównanie zabija Od wczoraj nie mogę się napatrzeć Po prostu rewelacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2011 jestem w szoku.... ale ci to wszystko porosło!! jednak koral pociągnięty od szczepki "to jest to" naprawdę super. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2011 Bo my tu nad morzem mamy dobrą wodę brawo Tomciu Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2011 Dziękować chłopaki normalnie jak patrzę na te fotki to też nie wierzę i robi się miło na sercu jak czytam wątek od pierwszych stron Seb - to nie tylko ta woda, ja dodaję jeszcze coś od siebie - wiesz co mam na myśli PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2011 (edytowane) Piękne akwarium. Tomio napisz coś więcej o tej rybce - Centropyge loricula. Jak długo ją masz, jak z pokarmem, czy nie podgryza korali i czy nie jest za bardzo płochliwa? Edytowane 15 Marzec 2011 przez Nikel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2011 Rybcia mi tez się bardzo podobała dlatego kupiłem mam ją dopiero kilka dni, wcina wszystko - oczywiście oprócz polipów - przynajmiej na razie Jeszcze jest trochę płochliwa ale z dnia na dzień coraz lepiej, pływa już po całym zbiorniczku i super się prezentuje. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2011 Akwa wygląda superancko, oby tak dalej. Trzymam kciuki pozdro Grzegorz ps. zrobił byś jakieś szczepki :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Marzec 2011 spoko Grześ PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Marzec 2011 moja gwiazda jedna z moich ulubionych szczepek zaczyna fajnie rosnąć PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2011 monti odżywa cukierki, cukiereczki PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2011 No! I tak mają wyglądać! Kierownik cukierni seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2011 hej tomiooo dokarmiasz czymś clavularię fluo? czy spokojnie daje sobie radę? baniak pierwsza klasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2011 Tomek Przeczytałem cały wątek i powiem krótko . Jestem w ciężkim szoku jak to się zmieniło . Jest super i wierzę że nie odpuścisz i pociągniesz dalej w takim tempie . Aż mi się ciśnie na usta – Tomio zawstydził Turbo Dymomena i zrobił to dwa razy szybciej . Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach