Edirafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Październik Witam, czy ktos stosuje ten specyfik? Kupilem kilogram na próbę, ale nigdzie nie ma w jakiej ilosci ro mam ten proszek rozpuscic, niby, ze jest w instrukcji tyle ze ja zadnej nie otrzymalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Październik FUNDAMENT ELEMENTÓW SZKIELETOWYCH ABC+ (redseafish.com) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edirafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 8 godzin temu, AnT napisał: FUNDAMENT ELEMENTÓW SZKIELETOWYCH ABC+ (redseafish.com) Owszem, niestety nigdzie nie jest napisane jak tego użyć, napisano ze 1 g podnosi Ca o 1,5 ppm, ale w jakiej ilosci wody ro należy rozpuscic ten g niestety nigdzie nie podają, w suplementacji do zbiorników mieszanych, poniżej opisu, tez jest pięknie rozpisane jak suplementowac poszczególne elementy składowe tego proszku, ale nigdzie nie jest napisane jak go przygotować... ten konkretny zestaw w ktorym sa połączone elementy tj. Abc+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik Pisałem byś założy temat swojego akwa i cisza . I nasuwa się pytanie czy nie za wcześnie na takie dodatki do akwarium? Za chwilę będzie co to za glon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Basia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik Tu masz rozwiązanie problemu: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.reef2reef.com/threads/red-sea-foundation-abc-in-rodi-water.761199/&ved=2ahUKEwji7PP67fSBAxXzReUKHUlnCwwQrAIoAXoECBcQAg&usg=AOvVaw2bzT_giHt0ZXHP9f8mV2wI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edirafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik Godzinę temu, AnT napisał: Pisałem byś założy temat swojego akwa i cisza . I nasuwa się pytanie czy nie za wcześnie na takie dodatki do akwarium? Za chwilę będzie co to za glon? Dzięki za linka, pewnie ze będą pytania.. do tego powołano forum, chyba że nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 3 godziny temu, Edirafa napisał: do tego powołano forum, chyba że nie? Tomku 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach