kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2023 Pozdrowienia dla Basi . Czekam na Twój szok akwarium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2023 W dniu 12.08.2023 o 12:22, Basia napisał: Powinieneś zaznaczyć na początku tematu, że nie przyjmujesz słów krytyki, a tylko zachwyty Proszę szanownej Pani . Dlaczego zostawiłem gloniaste szyby? A dlatego że wprowadzałem nową rybkę acanthurus Nigrigens do obsady . Dla mniejszego szoku rybki i aklimatyzacji rybki tego nie robiłem . A szyby takie zostały . Pani wiedza . Szkoda mojego wątku zaśmiecać . Pozdrawiam Paweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2023 Nowy mieszkaniec . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2023 Kto chce żółty. Polecam zakup teraz w erybce . Rybki super . Od razu pobierają pokarm , odważne, pływają po całym akwarium. Super . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2023 (edytowane) Aktualnie testujemy baling reef factory. Edytowane 16 Grudzień 2023 przez kajto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2024 (edytowane) Wracamy do balinga reefskorpions Fish Max 2. Edytowane 26 Styczeń 2024 przez kajto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skopek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2024 Coś z poprzednim ballingiem było nie tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2024 Czym świecisz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2024 8 godzin temu, Skopek napisał: Coś z poprzednim ballingiem było nie tak ? Za bardzo jest rozcieńczony. 6 godzin temu, AnT napisał: Czym świecisz ? Reef Flare pro m blue . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2024 (edytowane) Tak się prezentuje akwarium na dziś . Troszkę szyby do czyszczenia ale przez ostatnie zawiłości nie było czasu . Edytowane 24 Maj 2024 przez kajto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2024 (edytowane) Likwidacja. Jak ktoś czymś jest zainteresowany to proszę o priv . Edytowane 5 Wrzesień 2024 przez kajto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Wrzesień 2024 Ostatnie zdjęcia akwarium. Koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2024 Koniec wielololetniej przygody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielj 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2024 Czy na decyzję o likwidacji miały wpływ Twoje "przygody" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2024 Tak . 21 minut temu, danielj napisał: Czy na decyzję o likwidacji miały wpływ Twoje "przygody" ? Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2024 16 lat nauki 😭. Jeszcze odpalę jakiś baniaczek . ☠️ Żaden sklep kitu mi nie wciśnie . Nauka jest bolesna ale przynosi skutki 🤠 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach