kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2023 Akwarium przeszło metamorfozę. Tak się aktualnie prezentuje . Opis zmian . Świeci lampa reefflare pro m blue . Filtracja to stary deltek apf na pompie tunze, 2kg kulek maxpekta, 2000ml sera siporex oraz kamyki od AF. Bakterie od Reef skorpionfish. Baling Ati Essencials +. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2023 Ile litrów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2023 110/60/60 plus sump . Około 500l w obiegu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2023 Fajna ta skala z tylu w formie drzewka, trzeba by ją czymś obsadzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2023 No i właśnie tu się jeszcze zastanawiam czy lps /sps . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł w 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2023 syper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2023 (edytowane) Dokładamy euphylie Tiger oraz gonioporki. Akwarium aktualnie prowadzone na Polskich produktach . Lampa Reefa , sól AF , baling i bakterie reef skorpionfish. Edytowane 2 Kwiecień 2023 przez kajto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2023 Całkiem fajnie to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2023 (edytowane) Tiger i Gonioporki Edytowane 3 Maj 2023 przez kajto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik 14 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2023 Super to wygląda, piękne masz te euphylie i gonioporki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Sierpień 2023 Nie myślałeś aby wyczyścić tylną i boczne szyby? Ja tak zostawiam na miesiąc czy dwa, obiecuje sobie ze nie będę drapał, ale i tak nie wytrzymuje, czyste wyglądają lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Basia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Sierpień 2023 13 godzin temu, mazmaciek napisał: Nie myślałeś aby wyczyścić tylną i boczne szyby? Dokładnie tak. Wygląda to tragicznie i nawet najpiękniejsze korale całości nie uratują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Sierpień 2023 (edytowane) Nie . Te szyby takie będą. Dla was tragedia. Dla mnie same plusy . A wizualnie mnie to nie przeszkadza . Edytowane 11 Sierpień 2023 przez kajto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajto 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2023 W dniu 8.08.2023 o 20:57, Basia napisał: Dokładnie tak. Wygląda to tragicznie i nawet najpiękniejsze korale całości nie uratują Pokaż swoje piękne akwarium. Jakoś go nie widze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Basia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2023 Powinieneś zaznaczyć na początku tematu, że nie przyjmujesz słów krytyki, a tylko zachwyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2023 W dniu 12.08.2023 o 12:22, Basia napisał: Powinieneś zaznaczyć na początku tematu, że nie przyjmujesz słów krytyki, a tylko zachwyty W dniu 12.08.2023 o 05:42, kajto napisał: Pokaż swoje piękne akwarium. Jakoś go nie widze . @Basia - też jestem bardzo ciekaw jak twoje akwa się ma , może jakiś watek ze swoim akwarium ? Ja nie to może chociaż byś na zaszczyciła nas jakąś fotką swojego akwarium - jestem mega ciekaw . Tak to tylko wszystkim pociskasz , ale swojego brak . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach