Raff2022 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Lipiec Macie panowie jakieś doświadczenia z rozgwiazdami? Nie chodzi mi o piaskowe, bo są mało atrakcyjne, ale o te kolorowe i najlepiej bezpieczne dla korali. Kilka miesięcy temu kupiłem w Reefshopie czerwoną z rodzaju Fromia. Jest ozdobą zbiornika, nie trzeba jej dokarmiać i jak nazwa zobowiązuje jest zawsze na pierwszym planie. Poza tym jest inteligentna i szybko się uczy. Ostatnio pomagała mi rozkręcić badziewski cyrkulator maxpect gyre, który nadaje się tylko do mieszania wody w WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boos82 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Lipiec Moja niebieska raczej aktywna po zmroku. W dzień raczej schowana między skałami. Dobrze czyści szyby i skały 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raff2022 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Lipiec 11 minut temu, Boos82 napisał: Moja niebieska raczej aktywna po zmroku. To prawda, że trzeba ją dokarmiać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boos82 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Lipiec Teraz, Raff2022 napisał: To prawda, że trzeba ją dokarmiać? Ja nie dokarmiam. Mam ją dopiero 3 miesiące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raff2022 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Lipiec W Gdyńskim Akwarium mają takiego stwora. Największa rozgwiazda jaką widziałem, ma ponad metr średnicy. 4 minuty temu, Boos82 napisał: Ja nie dokarmiam. Mam ją dopiero 3 miesiące Czyli kolejny mit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raff2022 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Sierpień Rok siedziała w piachu i nagle wlazła na szybę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach