dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2009 tak sie zastanawiam... ma ktoś z Was zautomatyzowaną podmiane wody? Chodzi mi o to, że woda do podmianek się zbiera w osobnym zbiorniku, soli i podmienia... jakis komputer tym steruje, czy coś... Wiem że jest tu sporo majsterkowiczów, którzy robią fajne rzeczy, wiec i moze takie cudo (dla leniwych) tez skonstruowali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UNSU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2009 Ja bym wolał sprzęt co sam testy robi;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2009 a ja kija samobija Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jura 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2009 Witam. Ja miałem zainstalowaną automatyczną podmianę przez 8 m-cy (od lutego do połowy października). Wydałem na to sporo kasy (3 pompy SP-3000, 2 czujniki poziomu, pompka mieszająca solankę - wszystko sterowane przez AT Control) i "dzięki temu wynalazkowi" dopiero teraz zbiornik zaczyna dojrzewać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2009 A ja nie mam automatycznej podmianki a zbiornik kwitnie,w akwa same spsy. A pompy sp-3000 to nie sa super niezawodne wiec radze uwazac na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2009 no własnie jura nie miał najlepszego zdania o tym "urzadzeniu";) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2009 Dopiero teraz zajazylem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach