Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Grudzień 2022 W dniu 7.12.2022 o 12:34, Speedo1544 napisał: Ja cały czas myślę i szukam idealnego rozwiązania dla siebie Nie ma takiego 😉 . Jebao al 150 mialem . Znajomy mial 4 sztuki 3 lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2022 16 godzin temu, Ariel napisał: Nie ma takiego 😉 I to mnie najbardziej martwi Co bym nie zrobił to mogłem to zrobić inaczej i tak wkoło Kurde za duży wybór jest tego wszystkiego AL-150 miałeś w jakim litrażu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2022 15 minut temu, Speedo1544 napisał: AL-150 miałeś w jakim litrażu ? 200l ( Juwel lido 200 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2023 No i od ponad 2 tygodni nad baniakiem święcą 2xJebao AL-120 + 2 chińskie bary 90 cm Ogólnie Całe akwarium w ciągu dnia zjada 4 kw więc chyba nie jest tak źle Jebao ustawione w szczycie na chyba 60% więc mam jeszcze jakiś zapas na przyszłość Po zmianie światła wywaliło okrzemki i dino,cała tylna szyba się zagloniła od ilości światła ale powoli wszystko dochodzi do siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2023 Uwielbiam te wieczorne klimaty gdzie nad zbiornikiem świecą tylko chińskie bary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2023 Za niebiesko, nic nie widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty Baniak cały czas żyje i żyje swoim życiem od dłuższego czasu mnie zostały podmiany co 2 tygodnie i czyszczenie falowników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty Witaj , zarosło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty Zostawiłem żeby żyło swoim życiem i to było najlepsze co mogłem zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach