Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 Haha i niech zgadne czy był to ten wysoki brunet, Marcin bodajże:lol:? Z nimi trza się handlować jak na tureckim bazarze:smile: Faktycznie te dwie pozostałe to była totalna porażka... Ale za to mają piękną blueberry w wystawowym(czy jak go tam nazwac...), poprostu zakochałem się od pierwszego spojrzenia:shocked: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 A nie wiem , możliwe , że to on . Napisz coś więcej o kamieniu. Nie usuwasz tych zielonych glonów , baniek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 Karmie codziennie, czasem 2x dziennie (artemia+lasonogi). Tych glonow wole nie ruszać, szukam na nie mithraxa natomiast te z szyb w miarę możliwości zeskrobuje przy każdej podmiance(oprócz tylnej szyby, nie pytajcie dlaczego-sam nie wiem;P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 mitrax ci wszystko poprzestawia . Wystarczy duża strzykawka z grubą igłą . Wbijasz w bańke i wyciągasz . Po wszystkim wyciągasz pustą osłonke . Trzeba uważać aby nie pękła ponieważ w ten sposób uwolnisz zarodniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 Sposobu ze strzykawką nie słyszałem jezcze...musze wypróbować. Dzięki za wskazówki:good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2009 Witam dawno jużnie pisałem i nie wstawiałem fotek więc to zrobie:smile: W akwa z życia są aktualnie: A. ocellaris, rozgwiazda piaskowa, strombus, strzykwa, dwie rurówki, pełno kiełży i innych tego typu wypierdków no i oczywiście korale-generalnie nowa jest tylko clavularia, więc żadnych rewelacji itd. Zmieniłem też świetlówkę 10000k na 50:50-teraz bardziej mi się podoba i korale nie foto bardziej się otwierają za dnia(chyba...). Proszę o komenty:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aguś 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2009 Super Ci to wyszło w tak małym zbiorniku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2009 Dziękować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2010 update:tongue: Wiem, że brzydko i wgl ale w taki małym akwa to jednak na prawdę masakra utzymać stabilne parametry, zwłaszcza, że w baniaku są 3 nie foto... pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Maj 2010 Zainteresowanie wątkiem zerowe, ale nic to, jedziemy dalej:cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arrowb 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2010 witam, a jak teraz sie prezentuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach