Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 Wiatm na tym forum jeszcze się nie chwaliłem moją mini kostką|(27l), więc czas to zmienić Akwa wystartowało 20.06.09 a akutalnie wygląda tak: Filtracja oparta na małym DSB, LR, mangrowcach i podmianach (ok.5l/tydzień). Niedługo planuje dodać mały odpieniacz na kostkę. No i narazie to tyle, z czasem będe uaktualniał ten temat. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 Mogłeś chociaż dobrze szyby wyczyścić ,no i akwarium strasznie puste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 Artur jak będziesz miał szczepki Euphyli na sprzedaż to daj znać , w AM mają tylko duże ookazy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 Witam no szyby faktycznie kiepsko wyczyszczone, wybaczcie:) Akwa puste ponieważ nie chce przesadzać z obsada korali jak i pozostałego życia. Marqo- może niedługo będę sprzedawał cała bo z niefoto to średnia ją widzę, zreszta jak pozostałe twarde foto. Jak coś to dam Ci znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 tube faulkneri chetnie wezme jak by co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 Ja resztę nie foto jak coś zostanie po Natanie - ale mnie ubiegł :-) i tego krabika bardzo chętnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 Tej ale ja nie sprzedaje całego zycia. A już napewno nie niefoto(chyba ze nie dam sobie z nimi rady) napisałem ze MOZE będę sprzedawał euphylie i montiopore ponieważ z nieofotosyntezujacymi ich nie widzę. I muszę się pochwalić ze czarna tubastrea wreszcie otworzyła kilka polipow i dała się nakarmić:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 W AM kupiłeś tą czarną tube ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 No niestety tak... Fatalny stan, nie polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 to jest ta? u mnie juz tez pare polipow otwiera - nawet wszystkie. ale jakbys sie rozmyslil :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 Wydaje mi się ze to T. Micratha aczkolwiek pewien jeszcze nie jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 w dobrym stanie jest, przynajmniej na foto wyglada normalnie, dlaczego sadzisz ze w kiepskim ? ... sprzedawaj niefoto sprzedaj przynajmniej ta faulkneri, a nawet lepiej - oddaj ja mi za darmo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 Hehe Natan niema tak dobrze;) zaraz wstawie fotki poszczególnych non photo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 to ze ma biały pień, to nie znaczy ze jest w kiepskim stanie, te czarne tak maja, ze od dołu sa białe, zalezy czy szczepka ktora masz byla wewnatrz krzaczka, czy na zewnatrz. wazne jest czy polipy nie sa zapadniete etc, a Ta Twoja przynajmniej z fotki na taka nie wglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 Niektóre polipy są "zapadnięte", zresztą wklejam fotki więc oceń, ja specem nie jestem:smile: : A tak otworzyła się wczoaj wieczorem: Co do pozostałych nie foto, oto one:spiteful: : Wiem, że żadna rewelka ale zawsze coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 jest ok, jak widzisz nawet wypuszcza nowe polipy na starych, karm ja teraz codziennie, np artemia+moina w stosunku 1:1 i za miesiac powinna byc juz w pelni sil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 Tak tez zrobię:cry: Teraz jest plan wywalenia jednej swietlowki, bo te 22w to chyba za dużo jak dla tubek i dendro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2009 Byłem dzisiaj w AM na zakupach . Mieli 2 czarne tubki ale były w gorszym stanie niż twoja , zapadnięte i zamknięte . Swoją drogą obsługa AM jest jakaś niedoinformowana , sprzedawca który obsługiwał mnie chodził ciągle z książeczką i mówił mi co ile kosztuje . Pytam się go ile za tą dużą Euphylie , on , że 140 to pytam się ile za tą małą szczepke ((1głowa) on znowu 140 , to się pytam dlaczego mała szczepka kosztuje tyle co cała kolonia , on na to , że tak pisze w cenniku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach