thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2007 Jak w temacie kilka wyrobow diy ktore weszly do mojego stalego menu :mrgreen: reszta po niedzieli mozecie komentowac mile widziane dobre slowa ale zle tez zawsze moge cos poprawic :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Sierpień 2007 Wygląda jak porządny, firmowy sprzęt i pewnie takie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Sierpień 2007 heh POKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Sierpień 2007 Sprzęcik od Rafała jest super, wiem, że tak jest bo używam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Sierpień 2007 Oto dwa nastepne wyroby filtry DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Wrzesień 2007 Ok a teraz fota nowego modelu skimmerka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2007 Rafal nie rozumiem po co wrzucasz fotki na serwer nano-reff Mamy swój serwer. Jak chcesz dam Ci na niego namiary POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Wrzesień 2007 hehehe mialem namiary ale niestety gdzies podzialem :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Wrzesień 2007 Wyślę Ci dzisiaj na gg POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2007 Nastepny wynalazek zrobiony na zyczenie klienta ;-) Jeden filtr dwie komory czyli jak ten szampon 2 in 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2007 A tu wyrob na specjalne zyczenie dla Eltom-a :mrgreen: Filtr DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 next wyrob ktory niedlugo zagosci u mni na stale tzw kolektor sciekowy kolektor po napelnieniu automatycznie sie zamyka smrodek z niego jest neutralizowany przez wegiel aktywowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2008 Stoi i cieszy oko u mnie. Jak się trochę syfu nazbiera to zrobię zdjęcia i zapodam choć to może trochę potrwać bo skubany ma z 10l objętości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 zwariowal ten gosciu , no coraz ladniejsze zabawki robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 I dobrze ze jest bo zawsze mozna kupic cos taniego i dobrego u niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Lubię takie zabawki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Kevlar ty nielubisz tych zabawek tylko te cenny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Kolejny raz mogę potwierdzić, że Rafała wyroby są super(mam ich kilka:D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach