Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2020 Witam . Chcialbym się dowiedziec jak nazywa się ten koral , dostałem go w gratisie lecz zapomniałem spytać o nazwę . Pod wplywem światła zmienił barwę przypominającą kolor miedziany . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 andzior70 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2020 Wygląda jak capnella. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Bart1996 27 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2020 Też bym stawiał na capnelle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2020 Dzięki za odpowiedz . Czy moze zna ktos dokladną nazwe ? . Wpisuje w wyszukiwarce capnella lecz nie moge znaleźć podobnej do mojej . Wrzucam kolejną fotkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2020 Bo to Sinularia Dura? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2020 Dzięki za dokładną odpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Bart1996 27 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2020 No na 1 foto jak Capnella, na drugim nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam . Chcialbym się dowiedziec jak nazywa się ten koral , dostałem go w gratisie lecz zapomniałem spytać o nazwę .
Pod wplywem światła zmienił barwę przypominającą kolor miedziany .
Pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi