Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Witam Jako że istnieje podobny temat o ledach z RS pozwoliłem sobie założyć nowy temat ,wszyscy którzy kupili mogli by się wypowiedzieć na temat swoich spostrzeżeń . Ja stałem się posiadaczem modułów 120W 16000 jak tylko zawisną dam pierwsze fotki i informacje na ich temat Pozdrawiam Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 a to nie rs'y ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Wyglądają tak samo ale cena zupełnie inna :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Muniek Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 a jaka cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 no widzisz - lampy inne. :good: CCC - jak to mówią - cena czyni cuda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 jacku podaj jakiś link do tych lamp z erybki bo na ich www nie mogę znaleźć, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielj 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 To może Jacku nie zdradzisz tajemnicy handlowej i pochwalisz się ceną? Niestety telefonów w Zabrzu nikt nie odbiera , a na stronce o cenie nic nie pisze:( Czyżby taka porażająca ta cena była? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 no widzisz - lampy inne. :dance3:CCC - jak to mówią - cena czyni cuda Zgadza się te mają więcej niebieskich ledów :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Muniek Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Kurcze bardzo dziwny marketing prowadzicie coś wydaje mi sie ze cena jest mocno nieatrakcyjna skoro wybralisie taki model reklamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Kurcze bardzo dziwny marketing prowadzicie coś wydaje mi sie ze cena jest mocno nieatrakcyjna skoro wybralisie taki model reklamy Mi tu o reklamę nie chodzi bo nic z tego nie mam co do ceny to ja zamówiłem te Ledy jak jeszcze ich nie było w sprzedaży i dostałem cenę dla siebie więc nie będę jej tu podawał jak masz ochotę się dowiedzieć to dzwon do sklepu i się zapytaj ,bo mnie interesują tylko wady lub zalety tego oświetlenia Dla potomności fotka 1 dzień pod Led Pozdrawiam Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Muniek Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 No jak zadowolony jestes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Chyba nie będzie nietaktem podanie linka do tych lamp, zaglądnąłem bowiem na witrynę sklepu e-rybka i nie znalazłem żadnej wzmianki o lampach LED. Być może nie ten sklep odnalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 http://www.erybka.pl/newsdesk_info.php?newsdesk_id=62&osCsid=154e8923093cd5f70ae9219258602b5e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Chyba nie będzie nietaktem podanie linka do tych lamp, Oczywiście, że NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 A dzięki dzięki Szkoda, że oprócz suchej informacji o dostawie, nie ma nic więcej na temat ceny czy technikalii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Co do ceny to też czekam z utęsknieniem. CO to technikaliiii to stawiam na coś pomiędzy modułów z RS w wersji między 1 a 2 Mam nadzieję że Jacek lub E-Tomek dadzą więcej informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 A ja jako osoba bardzo zainteresowana oświetleniem led chciałbym się dowiedzieć więcej szczegółów. Chodzi mi o jakies testy tych lamp przed sprzedażą itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Testy były, były. Jak nie było jak były : lampa po wsadzeniu wtyczki do kontaktu zaświeciła i to bardzo ładnym światłem. Światło podobało się ludziom i koralom ! . Ba.. lampa świeci do dziś! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach