Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 (edytowane) Panowie przymierzam się do zmiany oświetlenia i wpadł mi w oko taki oto sterownik 5 kanałowy TC420 Czy ktoś z tu obecnych posiada lub posiadał lampę na tym sterowniku i mógłby się wypowiedzieć coś na jego temat ? Byłbym bardzo wdzięczny Edytowane 22 Maj 2020 przez Speedo1544 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 To jednak Chinka nie sprawdza się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 2 minuty temu, MorskiMen napisał: To jednak Chinka nie sprawdza się? Sprawdza się ale chcą ją modyfikować wydam więcej niż jestem w stanie kupić coś lepszego Podobno trzeba się rozwijać bo stojąc w miejscu zaczynamy się cofać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 Dokładnie,level trzeba podkręcać cały czas ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar 30 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 11 godzin temu, Speedo1544 napisał: Sprawdza się ale chcą ją modyfikować wydam więcej niż jestem w stanie kupić coś lepszego Podobno trzeba się rozwijać bo stojąc w miejscu zaczynamy się cofać wpadnij na kawę do mnie pokaże Ci kessile to będziesz wiedział na co zbierać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasikor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2020 Ten sterownik jest pod ledy sterowane napięciowo paski itp, ale w internetach są instrukcję jak to zmodyfikować pod power led i sterowanie 0-10 v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2020 W dniu 15.05.2020 o 23:27, azgar napisał: wpadnij na kawę do mnie pokaże Ci kessile to będziesz wiedział na co zbierać Spokojnie wpadnę na 100% ale tylko na kawę Aktualnie nad baniakiem wisi już nowa lampa 200w na sterowniku tc423 robiona przez firmę aqua-dreams 5 kanałów Temat chyba już nieaktualny jeśli chodzi o mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar 30 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2020 W dniu 15.05.2020 o 12:00, Speedo1544 napisał: Sprawdza się ale chcą ją modyfikować wydam więcej niż jestem w stanie kupić coś lepszego Podobno trzeba się rozwijać bo stojąc w miejscu zaczynamy się cofać coś czuje ze to nie koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2020 @Speedo1544 będzie kombinował dalej, nie popuszcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Maj 2020 (edytowane) 12 godzin temu, azgar napisał: coś czuje ze to nie koniec 11 godzin temu, Osmodeusz napisał: @Speedo1544 będzie kombinował dalej, nie popuszcza Na ten moment temat lampy mamy zamknięty na długo ponieważ mam spory zapas mocy Lampa jest na sterowniku TC423 Edytowane 18 Maj 2020 przez Speedo1544 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2020 Dobra to teraz czy ktoś używał kiedykolwiek tego sterownika Interesuje mnie TC423 Na necie jest sporo informacji ale o TC420 lub TC421 ale o TC423 praktycznie nic nie ma Niby to jest jakaś nowość Mam parę pytań do osób które miały z nim styczność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach