karol86 20 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2020 Czy jest limit w dodawaniu zdjęć? Teraz mogę dodać 0,21mb Przedtem można było dodawać większe pliki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2020 Tak są limity na użytkownika. Przejrzyj czy w galerie nie masz zdjęć zbędnych lub dodaj zdjęcie za pośrednictwem zewnętrznego serwera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 20 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2020 Ok już pokasowane , dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2020 Limit dla wszystkich załączników jednego użytkownika wynosi obecnie 50 mb. Jeżeli dodawałeś dużo zdjęć w poprzednich postach mogłeś go przekroczyć. Jeżeli porządki nie poskutkują lub nie chcesz nic usuwać to mogę go zwiększyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 20 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2020 Dziękuję ale już mi się udało. Nie ma co zaśmiecać . Miałem dużo nieaktualnych zdjęć. Ps czemu nie ma na tej stronie sponsorów? Szczególnie jednego sklepu? Takiego z dobrymi cenami. CH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2020 Do zmniejszania zdjęć polecam http://zmniejszacz.pl/ Sam używam od dłuższego czasu i nie ma z tym problemów Nie trzeba się nawet rejestrować żeby coś dodać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach