Skocz do zawartości
kostia

Oceanarium w Singapurze

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam pojęcia gdzie dać reportaże, i i czy kogoś zainteresują ... ale może na początek wizyta w Singapurze.

Ocenarium jest na wyspie, na która dojeżdza sie kolejka linową, wagoniki maja szklane dno ( 2 x 15 mm żywica), co w zasadzie już wyczerpuje pakiet ekscytacji na jeden dzień. Wyspa to atrakcje na kilka dni, delfinarium jakieś motyle, węże diabeł wie co jeszcze. Przed wejściem zachwyciłem się boa albinosem, wiec za moment wygladałem jak idiota i byłem lżejszy o pare monet. Miłe miejsce. Koniki australijskie na żywo... BOZE TU MOJ....albo ekspozycja jaj rekina... jedynym minusem była dzieciarnia, azjatycja odmiana narybku wydziera mordę na potegę, wyszedłem ogłuszony..

2330_thumb.attach

2331_thumb.attach

2332_thumb.attach

2333_thumb.attach

2334_thumb.attach

2335_thumb.attach

2336_thumb.attach

2337_thumb.attach

2338_thumb.attach

2339_thumb.attach

2340_thumb.attach

2341_thumb.attach

2342_thumb.attach

2343_thumb.attach

2344_thumb.attach

2345_thumb.attach

2346_thumb.attach

2347_thumb.attach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Wydaje mi się, że wystarczy zamieszczać reportaże w tym temacie. Nie będzie bałaganu, wszystko będzie zgromadzone w jednym miejscu.

Zdjęcia fajne :( Podróże to moje marzenie, masz dużo szczęścia mogąc odwiedzać dalekie strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pozazdrościć takich wycieczek. Arapaimy po prostu przepiękne!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jedynym minusem była dzieciarnia, azjatycja odmiana narybku wydziera mordę na potegę, wyszedłem ogłuszony..

Byłem w takim podobnym świecie oceanu w Irlandii. I po nasłuchaniu się tamtejszych "bachorów" zmieniłem stosunek do własnych - polskich. Do tego czasu wydawało mi się, że to nasze dzieciaki są rozdarte. Tak więc Kostia to jest urok takich miejsc. No, a same zdjęcia super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi